Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şampiyonlar Ligi | : Fenerbahce - Porto
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: fenerporto.jpg]
Temsilcimiz Fenerbahce'ye Porto Karsısında Başarılar Dileriz...


Tarih :25.11.08
saat: 21.45
Stad : Şükrü Saracoğlu

[Resim: gfb.jpg]
[b]
Haydi Fener göster kendini; Bu maçı kazan..!Gülümseme
Zor Bi Mac Olacak.Mutlak 3 Puan Almalı !
Bu maçtada puan kaybederse gruptan çıkamayacağı kesinleşiyor...
Uefa Da Zora Girer........
Fenerin işi artık olasılıklara kaldı. Önündeki iki maçı da alırsa, porto ve d.kiew karşısında puan kazanırsa ancak çıkabilir gruptan..
[Resim: fb-porto.jpg]

Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile 25 Kasım 2008 Salı günü Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı maçın programı belli oldu.

Programa göre FC Porto takımı 23 Kasım 2008 Pazar günü özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelecek. Porto takımı 24 Kasım 2008 Pazartesi günü Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Porto saat 19.00'da da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 15 dakikası basına açık olarak bir idman yapacak.

Fenerbahçemiz ise 24 Kasım 2008 Pazartesi günü saat 15.30'da teknik direktörümüz Luis Aragones'in yer alacağı bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak. Takımımız 17.30'da da 15 dakikası basına açık olmak üzere Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Samandıra Kamp Merkezi'nde bir çalışma yapacak.

[Resim: 2008-09-18_hakem446.jpg]

Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Porto takımıyla yapacağı karşılaşmayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Mallenco'nun yardımcılıklarını, Fermin Martinez Ibanez ile Roberto Alonso Fernandez yapacaklar.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Paradas Romero olacak.


[Resim: 2008-11-23_idman446.jpg]

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Porto ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz çalışmalarına, Samandıra Kamp Merkezi'nde başladı.

İdman öncesinde teknik direktörümüz Luis Aragones mini bir toplantı yaptı. Antrenman Carlos Cascallana yönetiminde düz koşu, ısınma, koordinasyon çalışması ile başladı. Dünkü karşılaşmada forma giyen oyuncularımız bu çalışmanın ardından Carlos Cascallana yönetiminde yenilenme idmanı yaptı. Yenilenme idmanını tamamlayan oyuncularımız daha sonra tesislerdeki fizyoterapi havuzunda çalışmalarını sürdürdü.

Dünkü maçta oynamayan oyuncularımız ise 50 dakika boyunca dar alanda kırmızı ve mavi takımlara ayrılarak maç yaptı. Karşılaşmayı kırmızı takım kazandı. İdman açma germe idmanı ile tamamlandı.

Kondisyonerimiz Dolu Arslan, önce Tümer Metin'le, daha sonra da Semih'le bir antrenman yaptı.
İdmana Roberto Carlos, Lugano, Burak katılmadı. Burak'ın sol arka adalesinde ağrı şikayeti olduğu açıklandı.

Takımımız yarın 17.30'da yapacağı idman ile Porto maçının hazırlıklarını tamamlayacak.



[Resim: 2008-11-23_idman4.jpg]
[Resim: 2008-11-23_idman5.jpg]
[Resim: 2008-11-23_idman6.jpg]

[Resim: 2008-11-23_idman11.jpg]


[Resim: 2008-11-23_idman7.jpg]

Aragones, Porto maçı öncesi, sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğundan dolayı sıkıntı yaşıyor

[Resim: aragones020_2311.jpg]

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Porto ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizde teknik direktörümüz Luis Aragones kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Arka arkaya oynanan Arsenal maçlarında sarı kart goren Lugano ile Selçuk Porto'ya karşı forma giyemeyecek. İspanyol teknik adam yükselen performansları ile takımın vazgeçilmez isimleri arasına giren Lugano ıle Selçuk'un boşluğunu nasıl dolduracağına henüz karar vermiş değil.


Porto maçının taktik çalışmasını pazartesi akşamı gerçekleştirecek olan Fenerbahçe'de Aragones'in defansta Lugano'nun yerıne Yasin'e şans vermesi beklenıyor. Defans bolgesinde Yasin dışında çok fazla bir alternatifi olmayan tecrübeli teknik adamın orta sahada ise Selçuk'un yeri için ise 3 alternatifi bulunuyor.Bu isimlerden birincisi Maldonado, ikicinsi Emre Belözoğlu. İspanyol hocanın Selçuk ile oyun stili birbirine yakın olan Emre Belezoğlu'na daha sıcak baktığı belirtildi.

Ayrıca İspanyol hocanın elinde Semih Şentürk alternatifi de bulunuyor. Semih'in Güiza ile ileri ikilede oynaması durumunda Alex'i orta sahaya çekebileceği öğrenildi. Ancak halen sağ dizinde ağrıları süren Semih'in Porto maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi. Yarın Sağlık Kurumu Başkanı Ömer Taşer'in kontrolünden geçecek olan Semih'in durumu yarın akşam netleşecek.

Öte yandan sol ayak parmağında iltihap oluşan ve krampon giymekte zorlanan Carlos'un da durumunun kritik olduğu belirtildi. İltihabın geçmesi için antibiyotik tedavisi uygulanan tecrubeli futbolcunun tam olarak iyileşmediği ancak oynama şansının Semih'e göre daha yüksek olduğu ifade edildi.

[Resim: semih063_2311.jpg]

Ankaragücü karşısında sakatlığı nedeniyle forma giymeyen yıldız golcümüz Semih'in Porto maçına yetiştirilmesi için büyük çaba harcanıyor. Dün tedavisine devam edilen futbolcunun, bugün yapılacak çalışmada deneneceği ve Porto maçında oynayıp oynamayacağının belli olacağı ifade edildi.




FOTOMAÇ
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL