Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şampiyonlar Ligi | : Fenerbahce - Porto
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Haberleri toparlamışsın zannedersem..Ancak kurallar gereği Kulüp haberleri koymak yasak..Yani Fenerbahçemiz gibi kelimeler geçiyor onun içinde..Bu seferlik müsama gösteriyorum.
Fenerbahçemiz derken Türkiye olarak desteklediğimiz için demiş olabilir..
bence de öyle demek istemiştir. Ee ne de olsa şampiyonlar ligindeki tek temsilcimiz Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. (fenerbahçemiz)...
Bence De Hani Lig Macı Olsa Tamam da Avrupa Macı !
Fenerbahçe'nin Porto maçı muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Yasin (Önder), Roberto Carlos, Deivid, Josico, Emre, Uğur, Alex, Guiza

PUAN DURUMU

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 5. hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:

[Resim: 24335.jpg]
Uefa Da Zorda Bence !
Aragones'ten tuhaf cevap
26 Kasım 2008 Çarşamba 10:30
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Aragones mağlubiyeti haketmediklerini söyledi. Sorulan bir soruya şu tuhaf cevabı verdi:
Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones maç sonrası canlı yayında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Porto'ya yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan ve tek umudu Dinamo Kiev'i deplasmanda yenip UEFA Kupası'na katılmak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones maç sonrası canlı yayında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Haftasonu Ankaragücü maçı sonrası "Alınan 1 puan da iyidir" diyen Aragones bu kez de Fenerbahçe'nin futbolda düzltilecek çok fazla şey olmadığı söyledi !.. "İlk 30-35 dakika 3-4 tane net pozisyon bulduk. O süre zarfında 2 kez geldiler kalemize, ikisi de gol oldu." diyen İspanyol teknik adam, maçın hakemini de eleştirdi. "İkinci golde topun elle alındığını düşünüyoruz, ilk golde de belki Volkan'a faul çalınabilirdi" diyen Aragones, kendilerinin fırsatları kaçırdığını Porto'nun ise değerlendirdiğini belirtti.

İspanyol teknik adam canlı yayın muhabiri Senad Ok'un "Fenerbahçe'nin futbolu beğenilmiyor, neler düzelmeli?" sorusuna ise şaşırtıcı bir yanıt verdi: "Çok fazla düzeltilecek birşey yok. İlk dakikalarda bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek başka bir şeyler konuşuyor olacaktık."
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL