Yeni Yorum Gönder 
Wendel: “Galatasaray zorlu bir rakip”
Yazar Konu
Owl


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 1,182
Rep Puanı: 16
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
Wendel: “Galatasaray zorlu bir rakip”
Bordeaux’nun UEFA Kupası ümitleri sahasında Galatasaray’la 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası zora girmiş gözüküyor.


[Resim: 26725.jpg]


Bordeaux teklemeye Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynadığı UEFA Kupası maçında da devam etti.

Bordeaux karşılaşmaya oldukça iyi başladı. Ancak Galatasaray, Bordaux ataklarına çok iyi direnerek gelecek perşembe oynanacak maç öncesi avantaj yakaladı.

Football365’e açıklamalarda bulunan Bordeaux’un sol kanat oyuncusu Wendel, “Çok zorlu bir maç oynadık. İlk 20 dakikada çok iyi oynadık ancak gol atmayı başaramadık. İkinci yarıda rakibimiz kanatları çok iyi savundu” dedi.

Wendel sözlerine, “Şimdi UEFA Kupası’nda yaşadığımız hayal kırıklığını bir kenara bırakıp; gol yollarındaki etkinliğimizi arttırmaya çalışmalıyız. Pazar günü Saint Etienne maçında en iyi halimizle sahada olmak zorundayız” diyerek son verdi.

Ligdepazar günü Bordeaux’un rakibi olacak Saint Etienne, UEFA Kupası’nda dün oynanan karşılaşmada Olimpiakos deplasmanından 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

[align=center][color=#800080][font=Verdana]"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur."[/font][/color][/align]


02-19-2009, 08:34 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Wendel: “Galatasaray zorlu bir rakip”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5