Konuyu Kapat 
TSL 1.Hafta | : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Yazar Konu
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #1
TSL 1.Hafta | : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
[Resim: bjkjk4.jpg]

2008-2009 sezonuna Beşiktas 24 ağustos pazar günü Antalyaspor ile Antalya Atatürk stadında lige baslayacak.

Başlama Saati : 21:45
08-19-2008, 12:28 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #2
RE: lig : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Mac Heyecanı Sardı beni valla
08-21-2008, 08:03 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
adminmedya


Yaş:
Nerden: İstanbul
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 1,603
Rep Puanı: 24
Takımı: Galatasaray
Mesaj: #3
Cvp: lig : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Ben Beşiktaş-Antalya maçlarını zevkle izlerim..

Bu arada arkadaşlar sporliga farklı ile 4 büyüklerimizin ve bazı anadolu takımlarımızın maçlarını canlı anlatım ile size sunacağız...
08-21-2008, 08:26 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #4
RE: lig : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Harika haber bu patron Tongue
08-21-2008, 08:49 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #5
RE: lig : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Beşiktaşımız hazırlıklarını tamamladı


Beşiktaşımız, Pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarını tamamladı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana sakatlıkları devam eden Tuna Üzümcü ve Emre Özkan katılmazken, bu oyuncularımızın tedavilerine devam edildi.

İdmana ısınma koşuları ile başlayan siyah beyazlılarımız, daha sonra 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman, tek pas ve top sürme çalışmasının ardından iki grup halinde şut çalışması ile tamamlandı.

Bu arada dün akşamki antrenmanı yarıda bırakan Cisse, bu akşam takımla çalıştı. Doktor Ayhan Optur, MR'ı çekilen Cisse'nin sonucunun temiz çıktığını belirterek, Antalyaspor maçında oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.

İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta 20 kişilik Antalyaspor kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncular bulunuyor:

"Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Delgado, Nobre, Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Sivok, Zapotocny, Uğur İnceman."

Beşiktaşımız, yarın saat 12.00'de özel bir uçakla Antalya'ya gidecek ve son idmanını burada basına kapalı olarak Antalyaspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek.


Kaynak: DHA
08-23-2008, 07:34 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #6
RE: lig : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Yarın macı Canlı anlatım ile ile bu sayfa da yayınlayacağız....
08-24-2008, 07:10 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
İsyankar


Yaş:
Nerden: Konya
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 914
Rep Puanı: 5
Takımı: Besiktas
Mesaj: #7
RE: TSL 1.Hafta | : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
ANTALYA: 2-3 :BEŞİKTAŞ

Türkcell Süper Lig'deki Antalyaspor-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Satman Asım, Yusuf Öz

Antalyaspor: Ömer, Şenol, Dziewski, Bieniuk, Ali Zitouni, Ngewnya, Sedat, Abdullah, Serge Pacome, Volkan, Uğur

Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, Sivok, Gökhan Zan, Tello, Aydın, Cisse, Uğur, Holosko, Delgado, Bobo

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Antalyaspor başladı... İki ekibe de başarılar

1. dakika. Antalyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan savunmadan seken top yerden kale sahasına çevrildi. Ngewnya, bomboş pozisyonda topu direğin dibinden auat vurdu.
3. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. rakip kaleye etkili indi. Sol kanattan Tello ceza sahasına topu havalandırdı. Delgado'nun hareketlendiği pozisyonda Kaleci Ömer çıkarak topu yumrukladı. Ceza sahası dışında top Bobo'da kaldı. Bu futbolcu dönüp vuruşunu yaptı. Yerden çabuk kalkan Kaleci Ömer üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.
9. dakika. Antalyaspor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ceza sahasına çarprazdan giren Ngewnya yerden sert vurdu. Rüştü iyi uzanarak topu kornere çeldi.

GOL. 10. dakika. Antalyaspor golü Bieniuk ile buldu. Sağ kanattan Uğur'un kullandığı köşe vuruşunda arka direğe inen ortaya Bieniuk boş pozisyonda ayak koydu. Meşin yuvarlak Rüştü'nün yanından Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ağlarıyla buluştu.

Antalyasspor Bieniuk'in golüyle Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında 1-0 öne geçti
15. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. beraberlik golüne Holosko ile çok yaklaştı. Sağdan gelişen atakta Delgado, savunmanın arkasına harika bir pas bıraktı. Holosko, Kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda ayak koyamayınca top Ömer'in ellerinde kaldı
20. dakika. Antalyaspor, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında etkili bir futbol ortaya koyuyor. Sağ kanattan gelişen atakta top arka direkte boş kalan Ali Zitouni'ye geldi. Bu futbolcu topu düzeltip yerden sert vurdu. Savunmaya çarpıp hızını yiteren topu Rüştü kapanarak kontrol etti.
26. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. beraberlik golünü arıyor. Bu dakikaya kadar Antalyaspor savunmasında iyi kapanarak Siyah-Beyazlı ekibe boş alan bırakmadı...
29. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. beraberlik golüne Holosko ile çok yaklaştı. Ceza sahasına Delgado çalımlarla sokulup sağdan savunmanın arkasına sarkan Holosko'yu gördü. Holosko, Kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta vurdu. Siyah-Beyazlı ekip adına net bir fırsat kaçtı.

30. dakika. Antalyaspor'da Bieniuk sarı kart gören isim oldu.
33. dakika. Antalyaspor atağı sol kanattan hızlı gelişti. Ngewnya, topu taşıyarak ceza sahası önündeki Serge Pacome'yi gördü. Bu futbolcu uzaktan sert vurdu. Rüştü üzerine gelen topu kapanarak gole izin vermedi
35. dakika. Antalyaspor sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Uğur ile kullandı. Bu futbolcu uzaktan çok sert vurdu. Rüştü harika uzanarak köşeden topu parmakların ucuyla kornere çeldi.

GOL... 36. dakika. Antalyaspor 2. golü Ngewnya ile buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına ortalanan topa Bobo ıska geçti. Top arka direkte bekleyen Ngewnya'nin önünde kaldı. Bu futbolcu ayak koyarak meşin yuvarlağı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ağlarına bıraktı.

Antalyaspor, Ngewnya'nin golüyle Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında skoru 2-0 yaptı.

37. dakika. Beşiktaş'ta aksayan sol kanatta Aydın yerini Serkan Özkan'a bıraktı.
40. dakika. Maçta ilk yarı için son 5 dakika oynanıyor. Antalyaspor, güçlü rakibi Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında 2 farklı üstünlüğü yakalamış durumda. Beşiktaş, ilk yarıda beklemediği bir skorla karşı karşıya.
45. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.


İlk yarıda başka gol olmadı... Antalyaspor, ilk 45 dakikayı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında 2-0 önde kapattıİlk yarıda başka gol olmadı... Antalyaspor, ilk 45 dakikayı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında 2-0 önde kapattı

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Beşiktaş'ta 2. yarıda Nobre oyunda. Kenara alınan isim Uğur İnceman oldu..

2. yarıya Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. başladı...

49. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bir gol bulup maça ortak olmak için 2. yarıya atak başladı. Antalyaspor bu yarıda daha çok savunmasında kalmayı tercih ediyor.

50. dakika. Antalya'da Ali Zitouni sarı kart gören isim oldu.
53. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. oyunu Antalya yarı sahasına yıktı. Siyah-Beyazlı ekip sağ kanattan Tello ile köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Bobo topu yükseldi. Savunmandan seken top üst direği sıyırıp ters taraftan kornere çıktı.

54. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gol arıyor. Sol kanattan Delgado köşe atışını kullandı. Savunmanın karşıladığı topun gelişine Tello ceza sahası önünde sert vurdu. Top üstten auta çıktı.
55. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu bölümlerde baskısını artırdı. Sol kanattan Serdar Özkan'ın şık çalımlarla ceza sahasına sokulup çarprazdan attığı sert şut yan ağlara takıldı.

57. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sol kanattan Delgado ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topa Nobre kafayı vurdu. Kaleci Ömer harika bir refleks ile topu çeldi. Boşta kalan topu savunma kafa ile kornere gönderdi.

58. dakika Antalyaspor'da Volkan yerini Vahap'a bıraktı.

58. dakika. Beşiktaş, Antalyaspor ceza sahası içinde çift vuruş kazandı. Nobre hava topuna yükseldiği anda Ali Zitouni'nin tekmesiyle yerde kaldı. Siyah-Beyazlı ekip şimdi tehlikeyi bir noktadan gol arayacak.

59. dakika. Antalyaspor'da barajı bozan Dziewski sarı kart gördü.

60. dakika. Beşiktaş'ta çift vuruş için topun gerisine Delgado geçti. Antalyaspor barajı gol çizgisi üzerine kurdu. Arjantinli futbolcunun şutunda savunma topu gol çizgisinden çıkarttı.
64. dakika. Antalyaspor Serge Pacome ile 3. gole çok yaklaştı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. savunmasında Gökhan Zan büyük bir hata yaptı. Pacome bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Rüştü kalesini terk ederek Pacome'nin şutunu kornere çeldi.

67. dakika. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Nobre ile gole yaklaştı. Sağ kanattan etkili gelişen atakta Cisse ceza sahasına sokulan Nobre'yi ara pasıyla topla buluşturdu. Nobre, çarprazdan kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.
73. dakikada Serdar Özkan'ın sol kanattan ortasında Nobre, kafayla dokundu. Top direğin hemen yanından auta çıktı.

78. dakikada Antalyaspor defansının hatasını iyi değerlendiren Delgado'nun şutu ağlarla buluştu ve fark 1'e indi (2-1)

80. dakikada sağ kanattan Holosko'nun ortasına Bobo dokundu ve skora 2-2'lik eşitlik geldi.

81. dakikada Holosko'nun sert şutunda top kaleci Ömer'den döndü.

85. dakikada Serdar Kurtuluş, Holosko'nun yerine oyuna dahil oldu.

90. dakikada Bobo, tüm rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi ve kaleci Ömer'i de çalımlayıp topu ağlarla buluşturdu ve 3-2'lik üstünlüğümüzü sağladı.

Karşılaşma 3-2 üstünlüğümüzle tamamlandı.
08-25-2008, 05:51 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Konuyu Kapat 


TSL 1.Hafta | : Antalyaspor - Beşiktaş ( 24.08.2008 )
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5