Yeni Yorum Gönder 
Makaay: “Futbolu Feyenoord’ta bırakacağım”
Yazar Konu
Owl


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 1,182
Rep Puanı: 16
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
Makaay: “Futbolu Feyenoord’ta bırakacağım”
Hollandalı golcü Roy Makaay, futbol kariyerine Feyenoord’ta son vermek istediğini söyledi.

[Resim: 24207.jpg]

Kariyerinin sonuna kadar Feyenoord’ta forma giymek istediğini belirten Roy Makaay, 2007 senesinde Bayern Münih’den transfer edilmişti.

AD/Sportwereld’e konuşan Makaay, “Feyenoord ile sözleşmem 2010 senesinde sona eriyor. Ama ben takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Ben Hollanda’ya, iki sene top oynayıp sonra yeniden yurt dışına gidiyim diye dönmedim” dedi.

Yeni gelecek teknik direktör Mario Been’in, işinde iyi olduğunu belirten 33 yaşındaki futbolcu, “Ben Feyenoord’tan, ailem de Rotterdam’da yaşamaktan dolayı çok mutlu. Ayrıca Mario Been ile çalışmak için de çok hevesliyim. Aslında ben Vitesse taraftarıyım fakat o şu anda rakip takım NEC’de çalışıyor. Onun için hep pozitif şeyler duydum ve çalışmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Oynadığı 23 maçta sadece 24 puan alan Feyenoord’un kötü gidişatıyla ilgili de fikirlerini belirten Makaay, “Hiçbir zaman play-off ları sevmedim fakat sanıyorum ki sezonu kurtarmak için tek şansımız bu. Elimizden geleni yaparak UEFA Kupası'na katılmaya çalışacağız“ diyerek sözlerine son verdi.

[align=center][color=#800080][font=Verdana]"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur."[/font][/color][/align]


02-22-2009, 11:06 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Makaay: “Futbolu Feyenoord’ta bırakacağım”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5