Yeni Yorum Gönder 
Floro Flores: “Lech Poznan’dan çekinmemeliyiz”
Yazar Konu
Owl


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 1,182
Rep Puanı: 16
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
Floro Flores: “Lech Poznan’dan çekinmemeliyiz”
Udinese’nin forvet oyuncusu Polonya ekibiyle oynayacakları rövanş maçında atak bir futbol anlayışıyla oynamalrı gerektiğini belirtti.


Polonya’da oynana ilk maçta Udinese 2-0 öne geçmiş ama Lech Poznan pes etmeyip karşılaşmanın sonlarına doğru bulduğu gollerle 2-2’yi yakalamayı başarmıştı. Turu kimin geçip geçmeyeceği ise İtalya’da oynanacak rövanş maçı sonrasında belli olacak.

Datasport’ta yer alan habere göre, Udinese’nin forvet oyuncusu Antonio Floro Flores yaptığı açıklamada, “Bu maçta korkmadan oynamalıyız. Zor bir maç olacak, çünkü rakibmizi pek tanımıyoruz” dedi.

Udinese başkanı Giampolo Pozzo’nun hafta sonu alınan Torino mağlubiyetinden memnunun olmadığını söylemesine üzüldüğünü belirten futbolcu sözlerine, “Başkanımız bizim onurumu korumalıydı. Ama Torino mağlubiyetinden dolayı sinirli olmasına anlam verebiliyorum” diyerek devam etti.

İlk maçta sakatlığı nedeniyle görev alamayan ama Stadio Friuli’de oynananacak maçta ilk on birde oynaması beklenen 25 yaşındaki futbolcu açıklamalarına, “Geçtiğimiz iki ayda istediğim gibi antrenmanlar yapamadım. Artık beklemek için sabrım kalmadı. Perşembe günü en iyi halimle sahalra dönmek istiyorum” diyerek son verdi.

[align=center][color=#800080][font=Verdana]"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur."[/font][/color][/align]


02-24-2009, 10:10 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Floro Flores: “Lech Poznan’dan çekinmemeliyiz”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5