Yeni Yorum Gönder 
Benzema: “Barca’yı eleyeceğiz”
Yazar Konu
Owl


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 1,182
Rep Puanı: 16
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
Benzema: “Barca’yı eleyeceğiz”
Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçında kendinden beklenen performansı sergileyemeyen Lyon’un genç golcüsü Karim Benzema, ikinci maçta bunu telafi edeceğini ve Barcelona’yı geçeceklerini belirtti.

Dün akşam oynadıkları Barcelona maçında, ilk yarıda elde ettikleri fırsatlardan yararlanamadıkları için üzgün olan Lyonlu oyuncular, gözlerini ikinci maça çevirdi.

Kuşkusuz ki üzgün olan oyuncuların başında, net pozisyonları harcayan Karim Benzema geliyor. Takımının dörde iki yakaladığı atağı da harcayan oyuncu, dün akşam kötü performans gösteren oyuncular arasında yer aldı.

Maçtan sonra kulübün resmi sitesine konuşan Benzema, “Barcelona karşısında gösterdiğimiz mücadeleden dolayı oldukça memnunuz. Evimizde gol yediğimiz için üzgünüz ama İspanya’ya tur için gideceğiz” dedi.

Sözlerine devam eden genç golcü, “İlk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyduk ve çok hırslıydık. Geçen sene oynadığımız Manchester City maçına çok benziyordu. İkinci yarıda ise sanki topu istemiyor gibi oynadık. Bir gol yedik ve bu dakikadan sonra maçın sonu bir türlü gelmedi” diye konuştu.

Bu arada, geçen sene Lyon, Manchester United’a elenmişti fakat bu sene yollarına devam etme şansları sürüyor. İki hafta sonra Nou Camp’a gidecek olan Fransız ekip, çeyrek finale çıkmak için Barcelona ile ikinci maça çıkacak.

[align=center][color=#800080][font=Verdana]"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur."[/font][/color][/align]


02-25-2009, 06:50 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ToprakOz


Yaş:
Nerden: İstanbul
Kayıt: Aug 2008
Mesajlar: 3,027
Rep Puanı: 0
Takımı: Besiktas
Mesaj: #2
Cvp: Benzema: “Barca’yı eleyeceğiz”
Başlık anasayfada bir garip görünüyo ama...
02-25-2009, 07:06 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Benzema: “Barca’yı eleyeceğiz”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5