Yeni Yorum Gönder 
Ancelotti: “Sıkıntıda olduğumuz doğru değil”
Yazar Konu
CescFabregas


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 2,155
Rep Puanı: 25
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
Ancelotti: “Sıkıntıda olduğumuz doğru değil”
Milan teknik direktörü Ancelotti, Juventus karşısında alınan mağlubiyette bütün takımın suçu bulunduğunu vurguladı. Tecrübeli çalıştırıcı bu arada, Kaka’nın da hafta sonuna kadar hazır olabileceğini belirtti.

Pazar günü oynadıkları maçta, Olimpico Stadı'nda Juventus’a 4-2 mağlup olan Milan, dördüncü sıraya geriledi.

Sakatlıkları devam eden Kaka ve Gattuso’nun yokluğunda sorun yaşayan Ancelotti, Brezilyalı yıldızın hafta sonuna kadar iyileşebileceğini söyledi.

Dün uzun süre sahalara dönememe ihtimalinden bahseden Kaka'ya göre, Ancelotti duruma çok daha iyimser yaklaşıyor. Tecrübeli teknik adam, Brezilyalı yıldızının test sonuçlarının iyi çıkabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Corriere dello Sport’a konuşan Carlo Ancelotti, “Kaka’nın sakatlığı uzun sürmeyecek ve hatta Pazar günü oynayacağımız maçta takımdaki yerini alacağını zannediyorum” dedi.

Oynadığı son dört maçında üçüncü mağlubiyetini Juventus karşısında almış olan Milan’da, teknik direktör Carlos Ancelotti kriz gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Sözlerine devam eden Ancelotti, “Takım olarak biraz daha birbirimize yakın oynamalıyız yoksa savunmamız sorun yaşamaya devam edecektir. Kimseyi, diğerinden ayırmak istemem. Aldığımız mağlubiyette herkesin payı var, herkesin biraz daha dikkatli olmasını istiyorum” diye konuştu.

[size=medium][b]C.ronaldo 94 Milyon Euro

Kaka 60 Milyon Euro

Messi Paha Biçilemez...[/b][/size]
12-17-2008, 12:14 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Ancelotti: “Sıkıntıda olduğumuz doğru değil”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5