Yeni Yorum Gönder 
“Fenerbahçe’de devam etmek istiyorum”
Yazar Konu
CescFabregas


Yaş:
Nerden: Adana
Kayıt: Feb 2009
Mesajlar: 2,155
Rep Puanı: 25
Takımı: Fenerbahce
Mesaj: #1
“Fenerbahçe’de devam etmek istiyorum”
Takım Kaptanımız Alex de Souza, Fenerbahçe'de devam etmek istediğini kesin bir dille söyleyerek, kulübün de bunu bildiğini ve bir çok konuda anlaşıldığını, ancak Başkanımız Aziz Yıldırım'ın dayısı Faruk Yalçın'ın vefatı nedeniyle yarıda kalan görüşmelerin Ocak ayında yeniden başlayacağını söyledi.
Konyaspor maçı sonrası açıklamalar yapan Alex, ilk olarak maçı ve pozisyonları değerlendirdi. Alex, "Aslında çok fazla tartışmaya değer pozisyonlar olmadı. Önder'in pozisyonunda el yoktu. Top kaleciden döndü ve Önder'e çarparak kaleye gitti. Diğer golde de top ağlardan dışarı çıktı. Onun için tartışılacak bir pozisyon yoktu. Maçın ilk yarısında olumlu ve doğru şeyler yaptık. İkinci yarıda geriye çekildik. Bunun dışında ilk yarıdaki oyunumuz maçı kazanmamıza yetti" diye konuştu
Sezonun ilk yarısını değerlendiren Alex, "Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama evimizdeki Kayseri maçından sonra kendimizi toparladık ve iyi maçlar çıkarmaya başladık. Ligin son maçında kazandık ve ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdik" dedi.
Yöneltilen bir soru üzerine, sözleşmesini uzatarak Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirten Alex, "Net bir şekilde söylemek gerekirse, ben Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum. Bu konuda bir çok şey konuşuldu ama, burada kalmak istediğimi kulübüm de biliyor. Zaten görüşmeler başladı ve bir çok konuda anlaşmalar oldu. Ancak Başkanımız kendisi için çok önemli olan bir yakınını kaybettiği için, görüşmeler şimdilik kesildi. Sanırım Ocak'ta yeniden görüşmelere başlayacağız. Önemli olan; benin Fenerbahçe'de devam etmek istemem ve kulübümün de bunu bilmesi" dedi.

[size=medium][b]C.ronaldo 94 Milyon Euro

Kaka 60 Milyon Euro

Messi Paha Biçilemez...[/b][/size]
12-22-2008, 07:13 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


“Fenerbahçe’de devam etmek istiyorum”
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5