Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben Arfa, Marsilya'ya Rest Çekti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: arfac.jpg]

Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa, bir daha Marsilya formasını giymeyeceğini ve artık antrenmanlara da katılmayacağını söyledi.

Transferine izin vermeyen Marsilya yönetimine rest çeken futbolcu, gerekirse bir yıl futbol oynamayacağını ve bu olasılığı gözönüne alarak bir daha Marsilya'nın La Commaderie tesislerine dönmeyeceğini belirtti.

L'Equipe'de yayımlanan açıklamasında 23 yaşındaki futbolcu, ''Marsilya defterini artık kapattım. Benim de bir onurum var. Bana para ödüyor olmaları, köleleri olduğum anlamına gelmez. İnsanlar zamanla beni anlayacak'' dedi.

Basında çıkan haberlerde, futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi de gündeme getirilmişti.
Bence Arfa i birakmlarai gerekti Marsilya da kendini fazla gösteremedi,Newcastel istiyordu oraya kiralayip Ben arfa iyi oynaybilirdi adam sonrada performansina göre müdale edebilrdiler böylesi kötü oldu.adam artik takimda durmak istemiyor.
Aynı Niang gibi yapmış. Suçluyu Marsilya olarak görebiliriz, oyuncu çok istiyorlarsa bırakmalılar. Bırakmazlarsa zararlarına olur çünkü oyuncu isteyerek oynamaz. Fakat Ben Arfanın yaptığıda büyük bir hata. Profesyonel bir futbolcu antrenmanlarına çıkmalı. Kulübü bu şekilde protesto etmemeli.
Referans URL