Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yarısı Bizden Yarısı Sizden
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: gizaf.jpg]

Rubin Kazan'ın istediği Güiza, Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretin aynısını almadan gitmeye niyetli değil.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile anlaşan Ruslar, İspanyol golcüye de senelik 2 milyon Euro önerdi. Ancak Okçu, aradaki 1.2 milyon Euro’luk farkı almadan gitmeye yanaşmıyor. Sarı-Lacivertliler’in, “Yarısını biz verelim, yarısını siz. Bu iş bitsin” teklifini ise Kazanlı yöneticiler, “Bu parayı verirsek, takımdaki dengeler bozulur” diyerek geri çevirdi. Bu arada İngiltere’nin Daily Mail Gazetesi, Blacburn Rovers’ın Güiza için 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu, golcü oyuncunun haftalık 55 bin Pound istediğini yazdı. İspanyol AS Gazetesi ise Güiza’ya talip olan Hercules takımı yöneticilerinin, anlaşmanın zorluğunu dile getirdiklerini belirtti.
Ya Güiza herkes senden nefret ediyor. Taraftarı sinir ettin, hüsrana uğrattın. Çek git işte yakında stadı değil seni yakacaklar. Sanki birde hakediyormuş gibi o kadar parayı istiyorsun.
Aslinda bu Adam i Besiktas Fink,Sivok, yapti sözesmesini durduracaksin biris alasia kadar,Ben Guizayi bu sene oynadimiz hic bir macta görmedim bank da yok gitsin artik ya.
Aragones geldi (14m Euromuydu ) zarara uğrattı gitti Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ne kadara satarsa iyidir
Referans URL