Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 15 Gün Sonra Aynı Golü Yedi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: asdhyx.jpg]


Cimbom, OFK Belgrad maçında yediği golün kopyasını dün gece de kalesinde gördü. Savunma ve kaleci Aykut yine saç baş yoldurdu.

Galatasaray, Sivasspor’dan yediği ilk golün bir benzerini OFK Belgrad ile oynadığı Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında da yemişti. Dün akşam da Sivasspor’un kazandığı serbest atışı Ceyhun kullandı. Bu futbolcunun ortasında kaleci Aykut tıpkı Belgrad maçında olduğu gibi topa müdahale edemezken, Ali Turan’ın kaçırdığı Zita rahat bir kafa golü attı.

Sarı kırmızılı savunmanın yaptığı hata pahalıya patladı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. dün gece Sivas’tan boynu bükük dönerken yenilen bu gol bir anlamda sarı kırmızılı takımın direncini de kırdı. Golde, rakibini kaçıran Ali Turan ve topa çıkmayan kaleci Aykut yaptıkları hatayla büyük tepki çekti.
Neden bunca senedir bu adamı göndermezler. Anlayın işte Aykut istikrarlı bir kaleci değil. Aynı maçta bir kurtarış yapar, Casillas dersiniz. Bir gol yer, kova olur. Ufuk'a güvenilmeli bence.
Bencede adam zaten bankta otura otura bitmis simdi bu adami yine iyie götürmeye calisiyorsunuz artik cok zor.
Galatasaray'a bir tafarel daha gelmesi lazım Big Grin
Referans URL