Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Maçı kolayca kaybettik"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
"Maçı kolayca kaybettik"

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Rijkaard, kazanmak istedikleri bir maçı kolayca kaybettiklerini dile getirdi

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Frank Rijkaard ise ilk dakikalarda maça çok iyi başladıklarını, özellikle ilk yarım saatte oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyledi.

İlk yarım saatten sonra belirli hataları olduğunu ve takımda durgunluk başladığını anlatan Rijkaard, "Nitekim de biraz bize sinyaller verdi" dedi.

Fiziğe dayalı bir ikinci yarı gördüklerini anlatan Rijkaard, "Sivas’ın fizik gücü bizimkinden daha fazlaydı ve neticesinde biz fizik gücüne kaybettik" diye konuştu.


Gerek oyuncuların, gerekse kendisinin gergin olduğunun belirtilmesi ve Sivasspor ile geçen sezon oynanan maçta da Sivasspor yardımcı antrenörü Hayati Soydaş arasında gerginlik yaşandığının hatırlatılması üzerine Rijkaard, "Maçı kazanmak istedik ve yenmek için geldiğimiz için neticesinde belirli şeylerden dolayı da biraz sinirlendim" dedi.

İyi başladıkları maçın son bölümünde düşüş yaşadıkları için stres yaşadığını ifade eden Rijkaard, kazanma arzusu ile mücadele ettikleri maçı kolayca kaybettikleri için sinirlendiğini söyledi.

Bir basın mensubunun, Hayati Soydaş’ın ağır küfürler ettiğini öne sürmesi üzerine Rijkaard, "Yardımcı hocanın etmiş olduğu küfür değil benim için önemli olan maçtı" ifadelerini kullandı.

Rijkaard, "Biz daha çok çalışacağız. Sezon yeni açıldı, bugün mağlup olduk, ama daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek amacımız" dedi.
Bu senenin çekişmeli olmasından yanayım daha heyecanlı bir sezon izlemek isterim açıkcası
Referans URL