Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Real Madrid'den Mesut Özil Açıklaması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mesto.jpg],

İspanya'nın Real Madrid kulübünün sportif direktörü Jorge Valdano, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Almanya 1. Lig takımlarından Werder Bremen'de oynayan Mesut Özil için teklif sunduklarını, ancak bu teklifin Werder Bremen kulübü tarafından reddedildiğini bildirdi.

Gazetenin internet sayfasında yer alan haberde, Real Madrid'in Mesut'u hemen istediği ve kendisine 5 yıllık bir sözleşme teklif ettiği belirtilerek, Valdano'nun, ''Özil için Werder Bremen'e teklifte bulunduk, ancak reddedildiği'' dediği ifade edildi.

Werder Bremen menajeri Klaus Allofs'un da teklifi doğrulayarak, ''Real'den yazılı bir teklif aldık. Ancak bu tümüyle kabul edilemez bir teklif ve görüşmeler için uygun bir temel oluşturmuyor'' dedi.

Bremen kulübünün, sözleşmesi Haziran 2011'de sona erecek olan Mesut için en az 16 milyon avro transfer ücreti istediği hatırlatılan haberde, Mesut'un Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Genoa'ya karşı oynaması durumunda şimdilik diğer büyük kulüplere gidemeyeceği, bu nedenle Real Madrid'in Mesut'u çarşamba gününe kadar Kaka'nın yerine yedek olarak istediği kaydedildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da Alman ZDF televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Özil gelirse sevinirim. Teknik direktörü 'hayır' dedi. Şimdi bakalım neler olacak'' diye konuştu.
Mesut Real'de harcanır. Barcelona yapı olarak kendisine daha uygun bir takım. Gideceği takım Barça olmalı.
Bencede
Referans URL