Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Niang resmen Fener de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Niang resmen Kanarya oldu

Uzun süredir devam eden transfer görüşmeleri sonunda noktalandı ve Senegalli golcünün Fenerbahçe'ye transferi resmen duyuruldu.

[Resim: Mamadou_Niang.jpg]

Fenerbahçe'nin Ligue 1 ekiplerinden Olympique Marsilya'nın Senegalli forvet oyuncusu Mamadou Niang ile anlaştığı resmen duyuruldu.

Niang'ın transferi Marsilya'nın Valenciennes'e 3-2 yenildiği maçın bitmesinin ardından açıklandı. Kulübün resmi internet sitesi Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada "Fenerbahçemiz Marsilya'da forma giyen Mamadou Niang'ı renklerine bağlamıştır. 31 yaşındaki oyuncu yarın saat 13:00'de Atatürk Havalimanı'nda olacaktır. Transferin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

31 yaşındaki Niang, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla çıktığı 32 lig maçında 18 gol atmayı başarmış ve 17 yıl aradan sonra kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynamıştı.
İnşallah fenerbahçeye yararı dokunur.
Insallah sagol Big Grin
Niang'ın Fenerbahçede efsane olacak şekilde futbol oynayacağını düşünüyorum. Abartı gibi gelebilir ama unutmayalım ki Pierre Van Hooijdonk da bu takıma 34 yaşında geldi ve 1 sezonda taraftarın unutulmazı oldu. Niangda başarılı futbolcu, yararlı olacağından şüphem yok.
İnşallah
Referans URL