Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adnan Polat müjdeyi verdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da yabancı transferinde tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı. Beklenen müjde Polat'tan geldi.

[Resim: 1277450566-adnan.jpg]

Galatasaray' da yabancı transferinde tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı. Bugüne kadar sessiz kalan ve kulüp üyelerine bile net bir cevap vermekten kaçınan Başkan Adnan Polat yabancı transferi için, "Cumartesi günkü Tüzük Kongresi'ni bekleyin. Rakiplerimiz transfer yaparken biz de boş durmuyoruz. Devre arasında yaptığımız hatalarımızı yapmamak için bu kez temkinli davranıyoruz. Bombalar arka arkaya patlayacak" diye konuştu.

İLK HEDEF DIARRA
Polat'ın yurtdışında olan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le sürekli görüştüğü ve gelişmeleri yakından izlediği öğrenildi. Transferde listedeki en önemli iki ismin Real Madrid'li Diarra ve Barcelona'da forma giyen Marquez olduğu öğrenildi.

Diarra için Real Madrid kulübünün 7 milyon Euro bonservis bedeli istediği ancak Adnan Sezgin'in bu rakamı 5 milyon Euro'ya kadar çekmeyi başardığı belirlendi. Ancak Mali'li futbolcunun dizinde meydana gelen sakatlık nedeniyle 1 yıl formasından uzak kalması düşündürüyor. Ancak Sezgin'in bu oyuncunun doktorlarından Diarra'nın sakatlığının geçtiği yönünde bilgi aldığı öne sürüldü.

Bu arada listede yer alan bir başka isim olan Marquez'in Rijkaard faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı ancak yıllık 4 milyon Euro'da direttiği gelen bilgiler arasında. Sarı-Kırmızılı takımın listesinde ayrıca Kallström'ün de bulunduğu öğrenildi.

Polat'ın yarın yapılacak Tüzük Kongresi'ne büyük önem verdiği burada transfer edecekleri isimleri açıklayarak güvenoyu almayı planladığı saptandı.
Referans URL