Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Elano Blumer ayrılmak istiyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İtalya'nın Inter ve Milan takımlarının transfer listesinde yer alan Elano tercihini Milan'dan yana kullandı...

[Resim: 1275983311-elano.jpg]

Milan Başkanı Galliani, Brezilya Milli Takımı'nda harikalar yaratan Elano'nun Milan'a transfer olması için Kaka'dan yardım istedi.

Galiani'nin Afrika'daki Dünya Kupası'nda oda arkadaşı olan iki oyuncuyu Milan'da buluşturmak istediği belirtildi.

ÇOK İYİ ARKADAŞLAR

Real Madrid'de forma giyen Kaka, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Elano ile aynı takımda oynamak istediğini söylerken, Brezilya Milli Takımı'nda oda arkadaşı olan Elano'nun Milan'a sıcak baktığını da açıkladı.

Brezilya'nın attığı her golden sonra birbirlerine sarılarak büyük sevinç yaşayan iki oyuncunun birbiriyle uyumlu futbolu da İtalyanlar'ın harekete geçmesinde etkili oldu.

Galiani'nin isteğiyle transferde aracılık yapan Kaka'nın Elano'ya "Milan'da çok mutlu olursun. Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde çok büyük işlere imza atabilirsin" dediği ifade edildi.

10 MİLYON EURO GETİR, AL

Galatasaray'ın satmak istediği Elano için İtalyan kulübü yöneticilerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmeleri bekleniyor.

Galatasaray'ın Elano için yaklaşık 12 milyon Euro istediği ancak bu rakamı 10 milyon Euro'ya kadar düşüreceği belirtildi. Milan'ın ise Elano için Galatasaray'a 7 milyon Euro önereceği iddia edildi.

Milan Başkanı Galiani'nin ne pahasına olursa olsun Elano'nun alınmasını istediği gelecek hafta yapılacak görüşmelerde transferin sonuçlanması bekleniyor. Nakit sıkıntısı çeken Galatasaray, Elano'dan gelecek 10 milyon Euro'yu transferde kullanacak.
Referans URL