Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İşte Cimbom'un transfer politikası!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Haldun Üstünel, yeni sezon için transfer politikalarını açıklarken, 2 maç ceza alan F.Bahçe içinde şu çarpıcı eleştirileri yaptı...

[Resim: 2vx0juq.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, yeni sezon için transfer politikalarını açıklarken, formasının hakkını verecek oyuncular almak istediklerini söyledi.

Haldun Üstünel, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadro yapılanması ve geride kalan sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını vurguladı.

Transferde önceliklerinin, formasının hakkını verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, ''Formasının hakkını veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık dokuyacağız. Karakterlerine kadar... Hocamızla bu konuyu defalarca konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız'' diye konuştu.
Referans URL