Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Semih Galatasaray Yolunda!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, Fenerbahçe’ye büyük bir çalım atmak üzere.Galatasaray, Fenerbahçe’nin yedek golcüsü olan, Semih Şentürk’ü renklerine bağlamak üzere.

[Resim: 4543_402.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. geçtiğimiz günlerde Bucaspor’dan Mehmet Batdal ve Beşiktaş’tan Serdar Özkan’ı renklerine bağlamıştı.

KEWELL YENİ SEZONDA YOK!

Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, bugün LigTV’ye yaptığı açıklamada, yeni sezonda Harry Kewell’ın yeni sezonda Galatasaray’da olmayacağını açıkladı.İşte Üstünel’in o açıklaması:

Transfer yapılacak mevkilerin belli olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell’ın durumuna açıklık getirdi. Teknik direktör Rijkaard’ın verdiği rapor doğrultusunda, Kewell’ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan olduğunu aktaran Üstünel, ”Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek süreçte Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri” ifadesini kullandı.

Haldun Üstünel, kaleci Leo Franco’nun menajeri vasıtasıyla Arjantin ve İspanya’da kulüp aradığını, bir gelişme olması halinde kendilerine bilgi verileceğini aktarırken, Elano konusunun sorulması üzerine, üzeri kapalı bir yanıt verdi. Elano’nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ”Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sporliga.com
İnşallah Tamamlanır Gülümseme
semih bize gelmez
Doğru söylüyor adam Fenerli neden gelsinki ?
Gelemez mi? neticede bu işten para kazanıyor buna bir örnek verirsek Rüştü Reçber olabilir Gülümseme
Referans URL