Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'a Karşı Büyük Üstünlük!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Son olarak Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ı yenerek namağlup şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, bu sezon (A) takımlar seviyesinde futbol, basketbol ve voleybolda ezeli rakibiyle yaptığı 19 resmi maçta 18 galibiyet alırken, sadece 1 kez yenildi.


Futbol ve voleybolda rakibi karşısındaki tüm maçlarını kazanan sarı-lacivertliler, tek yenilgisini basketbolda Bayanlar Teknosa Türkiye Kupası finalinde aldı.

-FUTBOLDA 2 GALİBİYET-

Futbolda rakibiyle bu sezon Turkcell Süper Lig'de 2 kez karşılaşan ''Sarı Kanaryalar'', 2 maçta da galip gelmeyi başardı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 3-1 galip gelen Fenerbahçe, deplasmanda da kendisi için büyük önem taşıyan maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalamıştı.

-VOLEYBOLDA 9-0-

Fenerbahçe, voleybolda ise bayanlar ve erkeklerde ezeli rakibiyle yaptığı 9 resmi maçı da kazanmasını bildi. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem Bayan Takımı, lig, Türkiye Kupası ve Play off'larda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile 7 kez karşılaşırken, sadece 1 set verip, tüm maçları galip tamamladı. Erkeklerde ise ligde oynanan 2 karşılaşma da sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle tamamlandı.

-BASKETBOLDA 7-1-

Fenerbahçe, bu sezon Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısındaki tek yenilgisini basketbol branşında elde etti. Erkekler ve bayanlarda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile 8 kez karşılaşan sarı-lacivertliler, 7 galibiyet, 1 de mağlubiyet aldı.

Beko Basketbol Ligi'nde sezonun ilk yarısında iki takım arasındaki maçı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Cafe Crown'un kazanmasına rağmen, sarı-kırmızılıların ''Cemal Nalga skandalı'' nedeniyle ceza alması nedeniyle bu karşılaşma 20-0 Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker lehine hükmen galibiyet olarak tescil edildi. İkinci yarıdaki maçı ise Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker 81-77 kazandı.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde ise lig ve Play off'larda oynanan 5 maçı da kazanan Fenerbahçe, sadece Teknosa Türkiye Kupası finalinde rakibine yenildi.

-2009-2010 SEZONUNDAKİ RESMİ MAÇLAR-

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. arasında, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında (A) takımlar seviyesinde 2009-2010 sezonunda oynanan resmi maçlar ve sonuçları şöyle:
Futbol:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3 - 1 (Turkcell Süper Lig)
Galatasaray-Fenerbahçe: 0 - 1 (Turkcell Süper Lig)

Basketbol Erkekler:
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Cafe Crown-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker: 0-20 (Beko Basketbol Ligi)
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Cafe Crown: 81-77(Beko Basketbol Ligi)

Basketbol Bayanlar:
Galatasaray-Fenerbahçe: 77-84 (TBBL)
Fenerbahçe-Galatasaray: 76-62 (TBBL)
Galatasaray-Fenerbahçe: 57-55 (Türkiye Kupası finali)
Fenerbahçe-Galatasaray: 57-51 (TBBL play off final serisi)
Fenerbahçe-Galatasaray: 61-56 (TBBL play off final serisi)
Galatasaray-Fenerbahçe: 78-82 (TBBL play off final serisi)

Voleybol Bayanlar:
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem-Galatasaray: 3 - 0 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem: 0 - 3 (Türkiye Kupası)
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem-Galatasaray: 3 - 1 (Türkiye Kupası)
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem-Galatasaray: 3 - 0 (Aroma 1. Lig Play off)
Galatasaray-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Lig Play off)
Galatasaray-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Lig Play off)

Voleybol Erkekler:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3 - 2 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 3 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 3
Referans URL