Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arsenal ve Liverpool, Arda'nın peşinde
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 94443_news.jpg]

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Arsenal ve Liverpool'un yıldız oyuncu ile ilgilendiğini ancak henüz resmi bir teklifte bulunmadıklarını açıkladı.

Bu sezon 7 gol atabilen Arda, sezon başında Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. kaptanlığına getirilmiş ve ara transferde de ismi Liverpool ile anılmıştı. Rafael Benitez'in henüz Liverpool'da kalıp kalmayacağı kesinleşmese de Merseyside kulübü 23 yaşındaki oyuncu ile ilgilenmeye devam ediyor. Ayrıca bu sezon yıldız transferler yapmayı planlayan Arsenal'in de Milli futbolcuyu yakın takibi aldığı söyleniyor.

Sport.co.uk'ye açıklamlaarda bulunan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, "Arda'nın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Onu isteyen kulüpler ciddi bir teklifle sarı kırmızılı takıma gitmek zorunda" dedi.

Arda'nın transfer olması halinde ilk tercihinin Premier Lig olduğunu sözlerine ekleyen Bulut, "Liverpool ve Arsenal onunla ilgileniyor. Henüz resmi bir teklif yapmamış olsalar da iki takımla da kontrat görüşmelerimiz oldu. Ancak futbolda ne olacağı önceden kestirilemez. Türkiye'de sezon iki hafta sonra bitiyor. Arda daha sonra Milli Takım ile birlikte ABD'ye gidecek. Ondan sonra neler olacağını bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.
Referans URL