Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polat: "Lig temiz kalmadı"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 42835_news.jpg]
Kısa süre önce hayata veda eden Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. eski Başkanı Özhan Canaydın’ın adının verildiği bir parkın açılışına katılan Başkan Adnan Polat, şampiyonluğa koşan Fenerbahçe’yi kızdıracak açıklamalar yaptı.

Sezon boyunca yapılan hataların ligin kalitesine ve güvenirliğine gölge düşürdüğünü belirten Polat, NTV’ye yaptığı açıklamada, “Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların ise aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Bazı maçlardaki kaleci hataları düşündürücü boyutta” dedi.

Takımın başarısızlığının bir kişiye bağlanamayacağını belirten Polat, “Geçen sezon savunmada bu sezon da hücum hattında sakatlıklardan dolayı ciddi sorunlar yaşadık. Bizim için yarıştığımız her kulvarda şampiyonluk dışındaki bütün sonuçlar başarısızlıktır. Kötü sonuçlara en çok üzülen futbolcular, teknik heyet ve yönetim. Herkes günah keçisi arıyor. Bu sonuç bir insana mal edilemez” şeklinde konuştu.

Frank Rijkaard’ın gelecek yıl takımın başında kalacağını bir kez daha hatırlatan Polat, “Rijkaard ile yönetim arasında bir sorun yok. Teknik heyette yapılacağı yazılan değişiklerle alakalı bir çalışmamız yok. Rijkaard bir değişiklik istemediği sürece kiminle çalışacağına karışamayız” diye konuştu.
Adnan bey Madalyonun diğer tarafinada bakarsa daha tarafsız olunabilir.
Referans URL