Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'a büyük yara!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında 21 Mart Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Florya Metin Oktay tesislerinde Frank Rijkaard yönetiminde yapılan antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

[Resim: 2znpj5f.jpg]

Arda Turan sakatlandı...

Galatasaray'ın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçındaki en büyük kozu Arda Turan belinden sakatlandı.

Antrenmanda Arda Turan ve Mehmet Topal bir pozisyonda çarpışarak antrenmanı bırakmak zorunda kaldı. Mehmet'in diz bölgesinde diz kapağını da kapsayan bir ödem ve Arda'nın bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildiği, her iki oyuncunun hemen başlanan tedavilerinin de yoğun biçimde sürdürüldüğü bildirildi.

Arda Turan'ın karşılaşmada forma giyip giymeyeceği belli değil...Geçtiğimiz haftaki Ankaragücü maçında cezası yüzünden oynamayan Arda'nın durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Anterman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Yapılan antrenmana Serkan Kurtuluş ve Harry Kewell katılmazken bu iki oyuncunun tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.

Galatasaray, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de yapacağı antrenman ile tamamlayacak ve öğleden sonra 1481 Incentive Organisation'ın düzenlediği, Türk Hava Yolları'nın özel bir uçak seferiyle Trabzon'a geçerek otelde kampa girecek.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile pazar günü saat 19:00'da başlayacak maçta deplasmanda karşı karşıya gelecek...
Referans URL