Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eskişehirspor maçının hazırlıkları başladı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 871850254.jpg]
Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 11.00'de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Kasımpaşa karşılaşmasında ilk onbirde görev verilen oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler. Milan Baros, salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Uğur Uçar, Hakan Balta, Harry Kewell ve Gökhan Zan ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyorlar.

Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin ve Arda Turan A Milli, Serkan Kurtuluş Ümit Milli, Emre Çolak U-19 Milli takımlarımız, Giovani dos Santos Meksika, Elano Blumer Brezilya, Abdel Kader Keita ise Fildişi Sahili Milli takımları kamplarına katıldılar.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını bir günlük aranın ardından 3 Mart Çarşamba günü saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.
Kaynak: Galatasaray.org
Referans URL