Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'ın kalan maçları!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Neler olacak neler! İşte kalan maçlar!
[Resim: 597_B_kalanx001.jpg]
Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda haftalar geçtikçe heyecan artıyor. Ligde bu hafta alınan sonuçlardan sonra Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. zirvede en yakın rakibiyle olan puan farkını 4'e yükseltti.
Bir maç eksiği olan Bursaspor Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek zirveye güçlü bir uyarı yaptı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. son oynadığı 7. resmi maçı da kazanamayarak zirve yarışında büyük yara alırken, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. şampiyonluk yarışına bir anda yeniden ortak oldu. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ise Antalya deplasmanında yaşadığı puan kayıbı ile şampiyonluk yarışında şansını zora soktu.

23 haftası geride kalan ligde en büyük yani şampiyon 11 hafta sonra belli olacak. Futbolseverler kağıtı ve kalemi eline aldı, artık takımlarının ve rakiplerinin fikstürüyle olası sonuçlar ve puan hesaplamaları yapılıyor.

Ligde gol krallığında ise Kayserisporlu Makukula 16 golle ilk sırada yer alırken, bu futbolcuyu 10 golle Gaziantepsporlu Souza, 9 golle Galatasaraylı Kewell, Fenerbahçeli Alex ve Trabzonsporlu Umut takip ediyor.

Sezon başından beri zirve mücadelesi içinde olan takımların hepsi inişli ve çıkışlı bir grafik sergiledi ve görünen o ki artık ligin finaline yaklaşırken, bu ilkbahar çok sert geçecek. İşte zirvede zorlu mücadele veren takımların kalan maçları:

Kayserispor-Beşiktaş.........................( 1 - 2 )
Denizlispor-Ankaraspor.......................( 3 - 0 )
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe..( 2 - 1 )
Gençlerbirliği-Ankaragücü....................( 0 - 1 )
Gaziantepspor-Eskişehirspor..................( 1 - 1 )
Galatasaray-Kasımpaşa........................( 4 - 1 )
Manisaspor-Diyarbakırspor....................( 2 - 1 )
Bursaspor-Sivasspor..........................( 3 - 0 )
Antalyaspor-Trabzonspor......................( 1 - 1 )

1. GALATASARAY
PUANI: 50

Eskişehirspor (D)
Ankaragücü (E)
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. (D)
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. (E)
Sivasspor (D)
Diyarbakırspor (E)
Manisaspor (D)
Bursaspor (E)
İstanbul B.B (D)
Antalyaspor (E)
G.Birliği (D)
Referans URL