Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda Turan'dan mutlu haber A.Madrid maçına yetişiyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: arda+&+frank.jpg]
Galatasaray'ın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynadığı maçta sakatlanınca oyundan alınan Arda Turan'dan gelen haber teknik heyeti rahatlattı. Mr'ı çekilen Arda'nın Atletico Madrid maçına yetişebileceği açıklandı.

Mr sonucunda Arda'nın sol arka adelesinde ödem tespit edildi. Yarın da dinlendirilecek olan Sarı-Kırmızılı takım kaptanının çarşamba günü antrenmana çıkabileceği ifade edildi. Arda'nın oyundan alınmasıyla çok daha uzun sürebilecek bir sakatlıktan da kurtulduğu bildirildi.

Arda'nın yanı sıra sağ dizinden sakatlığı bulunan Uğur'un da tedavisinin sürdüğü ancak Atletico Madrid maçında forma giyebileceği belirtildi

Galatasaray, Atletiko Madrid maçının hazırlıklarına da başladı. Antrenmandan önce futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik direktör Frank Rijkaard'ın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçındaki futbolları nedeniyle oyuncularını kutladığı ileri sürüldü. Hollandalı teknik adamın, "Peş peşe zorlu maçlar oynuyoruz. Ancak buna rağmen çok iyi tempo yaptınız. Şimdi önümüzdeki yeni bir sınav var. Atletico Madrid maçından istediğimizi alacağımıza inanıyorum" dediği belirtildi.

Rijkaard'ın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında yedek bıraktığı Mustafa Sarp Atletico Madrid karşısında ilk onbirde görev vermesi bekleniyor

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında sakatlıkları süren Kewell ve Baros takımdan ayrı Sabri ise takımla birlikte çalıştı..
Referans URL