Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İnönü'den beraberlik çıktı 1-1
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Süper Lig'in 22. haftasındaki derbi mücadelesi beraberlikle sona erdi. İnönü Stadı'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayan Beşiktaş, yenik duruma düştüğü maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

[Resim: fft1mm889148.jpg]

Ligde rakibinin bir maç eksiğiyle 8 puan gerisinde bulunan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Beşiktaş, mücadelenin ilk dakikasından itibaren gol için yüklendi. İki ekip de birbirini oynatmamaya çalışınca hem Beşiktaş, hem Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ilk 15 dakikada organize olmakta zorlandı ve takımlar duran toplardan gol aradı. Rakibinin iyi savunması karşısında ileride kilitlenen siyah-beyazlı ekip, rakibinin yan toplardan yarattığı tehlikeleri savuşturmaya çalıştı. Son 5 dakikada yeniden rakip kalede baskı kuran Beşiktaş, Holosko ve Nobre ile iki önemli pozisyon çıkarmasına rağmen bunları gole çeviremedi ve ilk yarıdan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. hızlı başladı. İkinci yarının başlarında özellikle Elano Blumer'le net fırsatlar yakalayan Sarı-Kırmızılı ataklardan eli boş döndü.

Ev sahibi Beşiktaş, Nihat ve Bobo'yu oyuna alarak risk almaya başladı.

Maçın 68. dakikasında sol kanattan gelen Galatasaray, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. savunmasında Sivok'un hatasını affetmedi ve Arda Turan'la 1-0 öne geçti. Golden sonra tüm riskleri rakip sahaya yüklenen Beşiktaş, beraberliği 82. dakikada Çek futbolcusu Sivok'la buldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca 2010 yılının ilk derbisi 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Referans URL