Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rijkaard'ın Madrid santrforu belli oldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 101068_1_100212182254.jpg]
Galatasaray'da santrfor oynayan her futbolcu sakatlanmasından sonra çare arayan teknik direktör Frank Rijkaard, bu kez de Keita'yı golcü olarak görevlendirmeyi kararlaştırdı.

Sarı-Kırmızılılar, Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle Jo'yu transfer etmiş, ancak bu futbolcu da Antalyaspor ile oynanan kupa maçında sakatlanmıştı. Lig TV'nin haberine göre, Rijkaard'ın bunun üzerine santrfora kaydırdığı Arda da sakatlandı. Arda'nın Atletico Madrid maçında oynama olasılığının düşük olması üzerine de takım içinde arayışa giren Rijkaard, şimdi de Keita'yı santrforda görevlendirmeyi kararlaştırdı.

Arda'nın pazar günü bir kez daha kontrolden geçireceği ve Atletico Madrid maçında oynayıp oynamayacağının belli olacağı açıklandı.

Atletico Madrid karşısında iyileşen Hakan Balta'nın savunmanın solundaki görev alacağı belirtilirken, önünde de Caner'in forma giyeceği ifade edildi.

Uzun süredir sakat olan Sabri'nin arkadaşlarıyla birlikte koşulara başladığı, ancak Atletico Madrid maçına yetişemeyeceği belirtildi. Sabri'nin Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinde ise takımındaki yerini alabileceği bildirildi.

Sakat futbolculardan Avustralya'da bulunan Kewell'ın önümüzdeki hafta, Almanya'daki Baros'un da 10 gün sonra İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Bugünü izinli geçiren sarı-kırmızılı takım yarın Antalya'ya giderek kampa girecek.
Referans URL