Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln Fifa'ya konuştu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 101113_1_100213120747.jpg]
Galatasaray’ın eski oyuncusu Cassio Lincoln Palmeiras’la anlaşmasının ardından FIFA’nın resmi internet sitesi FIFA.COM’un sorularını yanıtladı.

Kariyeri, Brezilya’dan ayrılışı, Almanya ve Türkiye’deki günlerini anlatan Brezilyalı yıldız oyuncunun söylediklerinden sizin için derlediklerimiz şöyle:


“PAYLAŞAN BİR OYUNCUYUM”


“Yeni antrenörüm Muricy Ramalho’yla henüz konuşma fırsatım olmadı, fakat takımları oluştururken nelere dikkat ettiğinin farkındayım. Takımdaki bütün oyunculardan en yüksek performansı talep edeceğini de biliyorum ama ben skoru değiştirebilecek fırsatları yakalayan ve takım arkadaşlarımla paylaşan bir oyuncuyum. “


“ARTIK DAHA OLGUNUM”


“Artık daha olgun bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Avrupa’da oynadığım karşılaşmalarda benim için çok önemli deneyimler elde ettim. Elde ettiğim tecrübeler genç bir oyuncu için profesyonelliğe giden adımlar için oldukça önemliydi.”

“Palmeiras taraftarının çok istediği başarıyı elde etmek için çabalamaya hazırım. “


“HER ZAMAN BÜYÜK KULÜPLER İÇİN OYNADIM”


“Ben futbol hayatım boyunca her zaman büyük kulüple için oynadığıma inanıyorum. Atletico – MG var mesela Brezilya’daki en iyi taraftar gruplarından birine sahipler. Kaiserslautern ve Schalke 04 de öyle tabi ki.”


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. TARAFTARI MUHTEŞEMDİ”


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bugüne kadar benim gördüğüm en koyu fanatik taraftarı olan takımlardan biri. Galatasaray’daki baskıyı aştıysam benim için hiçbir problem yok demektir. Türkiye’de çok özel deneyimler elde ettim. İyi bir takımdık ve ne mutlu bize Türkiye Ligi’ni ve Türkiye Süper Kupası’nı kazanabildik. “

“Gittiğim yabancı ülkelerde birçok deneyimim oldu. Bu deneyimler hayatıma yön vermemde büyük katkı sağladı. Değişik kültürleri ve farklı ülkelerden insanları tanıma fırsatını elde ettim ve Brezilya’dan genç yaşta ayrılmam da bunları yapmamı daha da kolaylaştırdı tabi. Buraya dönerken Almanya ve Türkiye’de elde ettiğim hatta kazandığım deneyimlerle döndüm ama artık Brezilya’da kendi ülkemde kalmak istiyorum. Avrupa’daki bazı alışkanlıklarımı özleyebilirim ama asla Brezilya’ya olduğu gibi olmaz.
Referans URL