Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şampiyonluktaki en büyük etken santrfor! İstatistik
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: rijkaard345445645.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tüm kupalara talip olarak çıktığı 2009-10 sezonunda ilk firesini Türkiye Kupası'nda verdi. Devre arasında Nonda'yı gönderen, Baros ve Jo'nun sakatlıkları sonrası santrforsuz kalan Cimbom'un, gelecek hafta Avrupa'da Atletico Madrid; ligde Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sınavları taraftarını düşündürüyor. Sabah Gazetesi, Galatasaray'ın 21. yüzyılda elde ettiği son üç şampiyonluğu inceledi. 2001-02, 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında mutlu sona ulaşan Cimbom'un kadrosunda minimum dört santrfor bulunuyordu. 2001-02 sezonuna "Arif Erdem, Ümit Karan ve Serkan Aykut"lu hücum hattıyla giren Aslan, devre arasında da forvetine "Murat Sözkesen-Radu Niculescu" takviyesini yapmıştı. Lucescu yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 34 maçta 75 gol atarken, bu gollerin yüzde 54'ü (41) santrforlardan gelmişti. Arif 21 golle krallık tacını takarken, Niculescu Kocaeli'de üçüncü yıldızı getiren golü atmıştı. GERETS'İN GOL MAKİNELERİ Galatasaray'ın 2005-06 sezonunda puan rekoru kırarak elde ettiği şampiyonlukta da en büyük pay santrforlarındı. Hücum futbolunu seven Gerets, "Hakan Şükür-Ümit Karan- Necati Ateş-Hasan Kabze" dörtlüsünden maksimum verim almıştı. 82 golün 50'si (yüzde 63) forvetlerden gelirken, Kabze İnönü'de Beşiktaş'ı yıkan golleri atarak hayat vermişti. Galatasaray'ın son şampiyonluğu olan 2007-08 sezonunda da 4 santrforu vardı. "Hakan Şükür-Ümit Karan-Shabani Nonda" üçlüsü sezonu 11'er golle tamamlamış, Serkan Çalık Trabzon'de tek forvet oynamasına rağmen son saniyede galibiyeti getiren golü atmıştı. Aslan'ın 68 golünün 36'sına (yüzde 53) bu dörtlü imza atmıştı. Nonda Ali Sami Yen'de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. filelerini havalandırarak şampiyonluğu müjdelemişti. Galatasaray, bu sezon ise yola Baros-Nonda ikilisi ile çıktı. Baros'un sakatlığı sonrası Kewell zaman zaman forvete geçse de Avustralyalı yıldızın şok sakatlığı sonrası yönetim Jo'yu transfer etti. Ancak yabancı kontenjanını açmak için, Aslan'ın bu sezon en golcü ismi olan Nonda'nın gönderilmesi, herkesi şaşırttı. Jo'nun da sakatlığı sonrası santrforsuz kalan Cimbom'un sezon sonunda mutlu sona ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu... Kaynak: Sabah[/img]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tüm kupalara talip olarak çıktığı 2009-10 sezonunda ilk firesini Türkiye Kupası'nda verdi. Devre arasında Nonda'yı gönderen, Baros ve Jo'nun sakatlıkları sonrası santrforsuz kalan Cimbom'un, gelecek hafta Avrupa'da Atletico Madrid; ligde Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sınavları taraftarını düşündürüyor.

Sabah Gazetesi, Galatasaray'ın 21. yüzyılda elde ettiği son üç şampiyonluğu inceledi. 2001-02, 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında mutlu sona ulaşan Cimbom'un kadrosunda minimum dört santrfor bulunuyordu.

2001-02 sezonuna "Arif Erdem, Ümit Karan ve Serkan Aykut"lu hücum hattıyla giren Aslan, devre arasında da forvetine "Murat Sözkesen-Radu Niculescu" takviyesini yapmıştı. Lucescu yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 34 maçta 75 gol atarken, bu gollerin yüzde 54'ü (41) santrforlardan gelmişti. Arif 21 golle krallık tacını takarken, Niculescu Kocaeli'de üçüncü yıldızı getiren golü atmıştı.

GERETS'İN GOL MAKİNELERİ

Galatasaray'ın 2005-06 sezonunda puan rekoru kırarak elde ettiği şampiyonlukta da en büyük pay santrforlarındı. Hücum futbolunu seven Gerets, "Hakan Şükür-Ümit Karan- Necati Ateş-Hasan Kabze" dörtlüsünden maksimum verim almıştı. 82 golün 50'si (yüzde 63) forvetlerden gelirken, Kabze İnönü'de Beşiktaş'ı yıkan golleri atarak hayat vermişti. Galatasaray'ın son şampiyonluğu olan 2007-08 sezonunda da 4 santrforu vardı. "Hakan Şükür-Ümit Karan-Shabani Nonda" üçlüsü sezonu 11'er golle tamamlamış, Serkan Çalık Trabzon'de tek forvet oynamasına rağmen son saniyede galibiyeti getiren golü atmıştı. Aslan'ın 68 golünün 36'sına (yüzde 53) bu dörtlü imza atmıştı.

Nonda Ali Sami Yen'de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. filelerini havalandırarak şampiyonluğu müjdelemişti. Galatasaray, bu sezon ise yola Baros-Nonda ikilisi ile çıktı. Baros'un sakatlığı sonrası Kewell zaman zaman forvete geçse de Avustralyalı yıldızın şok sakatlığı sonrası yönetim Jo'yu transfer etti. Ancak yabancı kontenjanını açmak için, Aslan'ın bu sezon en golcü ismi olan Nonda'nın gönderilmesi, herkesi şaşırttı. Jo'nun da sakatlığı sonrası santrforsuz kalan Cimbom'un sezon sonunda mutlu sona ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu...
Kaynak: Sabah
Referans URL