Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Babel Galatasaray'a mı geliyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Savunmadaki problemi Lucas Neill ile çözen Galatasaray, ikinci yıldızı da Premier Lig'den buldu. Sarı-kırmızılılar, Liverpool'da forma şansı bulamayan Hollandalı Ryan Babel'le de büyük ölçüde anlaştı.
Sabah Gazetesi'nin 19 Ocak 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; 2007'de Ajax'dan 14.5 milyon Pound'a transfer olduğu Liverpool'da 2.5 sezonda 101 maçta forma giyen ve 17 gol kaydeden 23 yaşındaki futbolcu yaklaşık 10 milyon Pound tutarındaki yüksek bonservis bedeli nedeniyle sezon sonuna kadar kiralık olarak alınacak.

Hollandalı futbolcunun 8 milyon Euro'luk bonservis opsiyonu da bulunacak. Geçtiğimiz hafta sonu Liverpool'un Stoke ile 1-1 berabere kaldığı maçın kadrosuna alınmayan genç oyuncu twitter adlı sosyal paylaşım sitesine, "Hoca beni yine kadroya almadı. Bunun açıklaması yok" diye şikayette bulununca teknik direktör Rafa Benitez tarafından ipi çekilmişti. Bu gelişmenin ardından daha önce Birmingham City'nin 8 milyon Pound'luk teklifini reddeden Liverpool, Galatasaray'ın teklifine "Evet" dedi.
Referans URL