Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'dan yeni bir Mısır'lı atağı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mido-1263276607.jpg]
Galatasaray'ın ara transferdeki en ciddi hedefini FANATİK ortaya çıkardı. Yılbaşından bu yana transferin iki patronu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ aracılığıyla Avrupa'nın altını üstüne getiren Sarı-Kırmızılı ekibin son adresi İngiltere oldu. Kadrosunu bir savunmacı, bir hücumcuyla takviye etmeyi planlayan Galatasaray'ın çok gizli yürüttüğü operasyonun hedefindeki isim, bonservisi İngiltere Championship ekibi Middlesbrough'da olan Mısırlı forvet Mido.

Zamalek'te kiralık

Asıl ismi Ahmed Hossam Hussein Abdelamid olan ve bu sezon başında ülkesinin önde gelen takımlarından Zamalek'e kiralanan forvet oyuncusu için pazarlıkların devam ettiği ortaya çıktı. Bonservisi 3 milyon Euro olan Mido, yakın bir süre önce Cim Bom'un listesine giren Amr Zaki'nin de oynadığı Zamalek'e 1 yıllığına kiralanmıştı.

Disiplin sorunu var


27 yaşında olmasına rağmen Hollanda, İspanya, İtalya, İngiltere gibi dev liglerde boy gösteren golcü futbolcu, disiplinsiz tavırları nedeniyle gittiği her kulüpte sorun yaşadı. Mido, milli takım teknik direktörü Hassan Shehata'nın da gazabına uğradı. Shehata, 2006 yılından bu yana arasının açık olduğu golcü oyuncuyu Afrika Uluslar Kupası için belirlediği kadroya dahil etmedi.
Referans URL