Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gökhan'ın Yerine Sercan!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: sercan121.jpg]
Transferde atağa kalkan ve yerli bir santrforla kadrosunu güçlendirmek isteyen Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi'nde temaslar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Gökhan Ünal ve Sercan Yıldırım arasında bir tercih yapmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. cephesinden üst üste gelen olumsuz haberler neticesinde rotayı Bursa'ya çevirmek zorunda kaldı. Gökhan Ünal'ı para ödemeden, Aydın Yılmaz artı Barış Özbek takasıyla kadrosuna katmak isteyen Cim Bom, Başkan Sadri Şener'in, “Gökhan'a kaç para verdiğimiz ortada.

Zararına bırakamayız” demesi üzerine geri adım attı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi'nde, “Eğer o kadar çok para vereceksek, 27 yaşındaki Gökhan yerine 19 yaşındaki Sercan'ı alalım, ileride farklı tasarruflar için de kullanabiliriz” görüşü ağırlık kazandı.

Galatasaray'la Bursaspor arasındaki görüşmelerin hız kazandığı ve transferin 4 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına kadar yetiştirilmesinin hedeflendiği bildirildi. Sercan Yıldırım da üç büyüklerden birinde forma giymek istediğini, kulüplerin anlaşması halinde kendi açısından bir problem bulunmadığını ifade etmişti.
Referans URL