Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda'ya Liverpool Kancası!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Daily Mirror, Rafael Benitez’in devre arasında iki oyuncu istediğini, G.Saray’ın genç kaptanının da listenin üst sıralarında olduğunu yazarken, fiyatını 10 milyon Sterlin olarak duyurdu.
[Resim: 1598_B_benitez030.jpg]
Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, önceki gün “Liverpool’u isterim” diyerek Avrupa’da oynamak istediği takımın adını açıklamıştı. Milli futbolcunun Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. TV aracılığıyla verdiği bu mesaj kısa sürede yerine ulaştı. İngiltere’nin önemli gazetelerinden Daily Mirror’ın haberine göre, Liverpool’un teknik direktörü Benitez’in ilgilendiği oyunculardan biri de Arda Turan.

İki adaydan biri

Benitez’in transfer listesinde üst sıralarda bulunan Arda Turan’ın İspanyol teknik adam tarafından uzun süredir takip edildiğini duyuran gazete, “Benitez, takıma bir forvet, bir de kanat oyuncusu katmak istiyor. Celtic’li Mc Geady ve Arda Turan kanat için düşünülen oyuncular. Transfer ücreti 8 milyon Sterlin olan Mc Geady şimdilik uygun isim gibi gözükse de 10 milyon Sterlin’lik Arda Turan da kafaları karıştırıyor.
Referans URL