Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nonda devreyi kapattı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Son olarak Antalyaspor deplasmanında oyuna sonradan giren Kongolu golcünün sol ayak tarak kemiğindeki ağrılar yüzünden antrenmanlara katılamadığı ve hafta sonunda G.Birliği maçı kadrosunda yer almayacağı öğrenildi.



[Resim: nonda_20090806-230654_ist425_1168722.jpg]
Galatasaray'da Baros'un ardından bir diğer golcü Nonda da ayak tarak kemiğindeki sakatlık yüzünden devreyi kapadı. Son olarak Antalyaspor deplasmanında oyuna sonradan giren Kongolu golcünün sol ayak tarak kemiğindeki ağrılar yüzünden antrenmanlara katılamadığı ve hafta sonunda G.Birliği maçı kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Nonda'nın, Rijkaard'dan devre arası tatiline erken çıkmak için özel izin istediği öğrenildi.
Kaynak: Sabah
Nonda Baros'un yükünü çeken bir futbolcuydu..Baros sakatlanınca Nonda'da ister istemez düştü..Bu düşüş umarım kısa süreli olur ve bu sakatlıktan sonra Nonda yine eski Nonda olarak değilde gol atan ve gol atmak için çabalayan kişi olarak geri döner.
Nonda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. klübüne layık bir oyuncu değil .Galatasaray'a daha kaliteli oyuncu lazım !
Referans URL