Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gözler Frank Rijkaard'ta!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi, devre arasında takıma takviye için teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporunu ve isteklerini bekliyor.
[Resim: rijkaard-taktik-19774_501.jpg]
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçı ile bitirecek Galatasaray'da yönetim, teknik heyetin raporunu beklemeye başladı.

Savunma bölgesinde yaşanan sakatlıklar sonrası teknik direktör Rijkaard'ın bu mevkiye takviye istemesine kesin gözle bakılıyor. Bu sezon başında yapılan transferlerin ardından sarı kırmızılıların ara transferde yüksek bonservis ücreti ödeyerek transfer gerçekleştirmesi ise beklenmiyor.

Sarı Kırmızılarda savunma için ilk olarak Kayserispor'un kaptanı Ali Turan'ın ismi gündeme geldi. Ancak gerek Kayserispor'un ligdeki iddialı konunumu gerekse de Ali Turan'ın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması bu transferin devre arasında gerçekleşmesini güçleştiriyor. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin diğer alternatifi ise yabancı bir savunma oyuncusu kiralamak. Yöneticilerin bu yönde isim arayışları da başladı.

Milan Baros'un sakatlığı sonrası ilk 11'de şans bulan Shabani Nonda, eline geçen fırsatı iyi değerlendiremedi.

Kongolu futbolcunun formsuzluğu ve dizindeki kronik sakatlık, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimini bu mevkide de alternatif yaratmaya mecbur kılıyor.

Bu iki oyuncunun alternatifi ise takımın içinden çıktı. Daha önce Avustralya Milli Takımı'nda ve Leeds United'ta zaman zaman forvet bölgesinde oynayan Kewell sarı kırmızılıların yeni forveti olacak. Ligde ki Manisspor ve kupadaki Bucasspor karşılaşamalrında forvet olarak oynayan Harry Kewell teknik heyeti tatmin eden bir performans sergilemişti.
Referans URL