Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ''G.Saray her takıma 2 avans versin''
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İnternetspor.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet ÖZIŞIK


''Kulağı çınlasın Hıncal ağabey aylardan beridir "Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tüm maçlarına mağlup başlarsa kesin kazanır" der dururdu. Kendisine burun kıvıranlar dün akşam gördüler adamın nedemek istediğini. Antalyaspor'un peş peşe gelen gollerinden sonra, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. büyük bir takım olduğunu hatırlayıp tüm gücüyle saldırınca, galibiyet de kaçınılmaz oldu haliyle...
Yenilen ikinci golden sonra santraya gelen Kewell'in yüzündeki ifadeyi gördünüz değil mi?. Adeta telaş yok biz bu maçı alacağız der gibiydi...
Doğrusunu isterseniz benim umudum yoktu, ta ki o yüz ifadesini görünceye kadar...
Maçtan önce yeğenim Yakup'a Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu akşam 5'inci olabilir demiştim...
Yanıldım tabi...
Yanılan bir tek ben değildim elbet...
Kimler yanılmadı ki...
Elano'yu idam sehpasına çıkaranlar mı yanılmadı...
Elano'yu öven Rijkaard'ı eleştirenler mi yanılmadı...
Keita'yı yanında oturtan Rijkaard mı yanılmadı...
Kewell'in golcü olmadığını savunanlar mı yanılmadı...
Nonda'nın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için yeterli bir satrafor olduğunu savunanlar mı yanılmadı...
Kısacası Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu maçta herkesi yanılttı..
Sadece Rijkaard'ın zaman zaman absürt şeyler yaptığı hususunda eleştiri yapanlar yanılmadı...
Maçın sonlarına doğru yapılan bir değişiklik, eyvah Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. aldığı maçı yine verecek dedirtti herkese. Uğur'un yerine Nonda'nın alınması, Rijkaard'ı eleştirenleri fazlası ile haklı çıkardı sanırım...
Hele hele Keita'yı kulübede oturtan Rijkaard'ı eleştirenler ise yerden göğe kadar haklı çıktı...
Allah nazardan saklasın. Gol mü atmadı goller mi attırmadı. Yapılması gereken ne varsa yaptı Keita. Antalyasporlu defans oyuncularını futbol deyimi ile adeta ipe dizdi. Daha ne olsun...
Peki Kewell'a ne demeli. Basmadık yer bırakmadı. Kafaysa kafa, ayaksa ayak, verkaçsa verkaç, her türlü varyeteyi yaptı gol atmak için. Sonunda başardı da. Keita'dan aldığı topu, büyük bir ustalıkla ağlarla buluşturup takımını resmen ipten aldı.
Sanırım Nonda'yı izleyenler dün akşam Baros'a aşık olmuşlardır. Sen neymişsin be Baros. Nasılda kıymetini bilememişiz. Milleti bilmem ama, ben artık senin için Sezen Aksu'nun Ne olur geri dön şarkısını dilimden düşürmeyeceğim.

Galatasaray'ın dün gece sırıtan tek oyuncusu Nonda değildi elbet. Leo Franco'yu Manisaspor'a verin, yedek kalmazsa ne olayım. Rijkaard bir kere dedi ya stoperimiz Leo Franco'dur diye. Harbi harbi adam kaleyi bırakmış orta sahada oynuyor resmen. Allah'tan Antalyasporlu futbolcu biraz beceriksiz çıktı da, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. son dakikakada kepaze olmaktan kurtuldu. Azcık düzgün vursa, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ortasahadan gol yiyecekti.
Manisaspor örneğini vermemin nedeni, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bir sürü kavga gürültüden sonra oradan Ufuk diye bir kaleci aldı.
Geçen yıl harikalar yaratan o Ufuk'un akibetinin ne olacağını size söylüyeyim. Hani Barcelona'ya giden Rüştü'nün Rijkaard yüzünden akibeti ne olduysa Ufuk'un ki de öyle olacak.
Olağanüstü bir durum olmazsa Ufuk başka bir takımın yolunu tutacak. Rijkaard'da yıllar sonra kendisini öven demeçler verecek. Tıpkı Rüştü'yü şu sıralar övdüğü gibi...
Gitmeden bir iki maçını izleyemezsem Ufuk'un, gözüm açık gidecek. Belkide ben yanılıyorum kim bilir?...
Ama yanılacağımı sanmıyorum.
Çünkü, geçtiğimiz hafta Caner solda banko oynamalı dedim ve ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı dün gece. Sizce de harika oynamadı mı Caner?.
Dün geceki maçta aradığım kişi ise Sabri oldu. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarının istenmeyen adam ilan ettiği Sabri, her ne kadar kontrolsüz çıkışlar yapıyor olsa da, gerçekten verdiği mücadele nedeniyle aranan adam oldu.
Uğur kötü mü oynadı?.
Hayır...
Sadece yavaş kaldı. Bu yavaşlığı ileride Galatasaray'ın başına daha çok iş açacağa benziyor. Sabri'nin kontrolsüz, Uğur'un da yavaş olması, Galatasaray'ın bu kanadında çok önemli bir sorun teşkil ediyor.
Eğer yazılanlar doğru ise, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi bu sorunu, Hamit Altıntop'u transfer ederek kökten çözecek.
Birde forvet alınırsa eğer, Galatasaray'ın tutulması çok zor olacak.
Ki işte o zaman Galatasaray'ın rakiplerine kesinlikle 2 avans vermesi gerekecek.
Neyin ne olacağını Ocak'ta göreceğiz.
Galatasaray'dan umudunu kesenler Haldun Üstünel'den umudunu kesmesin. O ne yapar eder bir çözüm bulur.

Hoşçakalın''

Kaynak : Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Referans URL