Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: BBC Çarşı'yı tanıttı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, BBC'nin resmi internet sitesine haber oldu.

[Resim: 21981_news.jpg]

İngiltere'nin saygı duyulan devlet televizyonu BBC'nin resmi internet sitesinde, Beşiktaş'ın ünü dünyaya yayılan taraftar grubu Çarşı tanıtıldı.

Radyospor'un haberine göre, John McManus'un hazırladığı haberde Çarşı ruhunun ne olduğu anlatılmaya çalışılırken, Manchester United karşılaşması için İngiltere'ye gelen birkaç taraftar ile de kısa röportajlar yapıldı.

Haberde, yaklaşık bin kadar taraftarın kazanma umutları olmamasına rağmen maç için İngiltere'ye geldiği yazılırken, Beşiktaş'ın Türkiye'deki 3 büyükler arasında en küçüğü olduğu ve "halkın takımı" niteliği taşıdığı belirtildi. Çarşı'yı oluşturan taraftar grubunun büyük bir kesiminin işçi sınıfından ve solculardan olduğu da ifade edildi.

Çarşı içerisinde bulunanların hayatlarının grup olduğu vurgulanırken, "İşçiler Gününde marşlar söyleyip yardım çalışmaları yapıyorlar. Maçlar için pankart hazırlıyorlar ve hükümetin nükleer politikasını eleştiriyorlar. Veya sadece futbol konuşmak ve içmek için toplanıyorlar" ifadeleri yer aldı.
Berbat !.. Böyle tanıtım mı olurmuş ?!. Rezillik resmen .. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. , Beşiktaş'ın en önemli taraftar grubu olan Çarşı böyle mi tanıtılır ?!
Referans URL