Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cristian, Arda’yı bombaladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, derbi maç öncesi yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

[Resim: 52243_news.jpg]

Kadıköy’de oynanan derbi maç öncesi Arda Turan yaşadığı tartışma nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Cristian Baroni’den çarpıcı açıklamalar geldi.

Fanatik’in haberine göre, Arda’nın kendini beğenmiş biri olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, “Arda burnu büyük biri. Maç öncesi taraftarı tezahüratlarına cevap verdim. Geri dönerken birinin bana çelme taktığını hissettim. Refleks olarak Arda’yı hafifçe ittim. Boğazıma doğru saldırdı ve ban Türkçe bir şeyler söyledi” dedi.

Arda’ya maç esnasında kasıtlı hareketleri olduğunu kabul eden Cristian, “Ona maç içinde kasıtlı birkaç tekme attım. Ama bunların sayısı çok azdı. Her mücadelemizde kasıt aranmamalı” dedi.

Takım arkadaşına destk veren Andre Santos, “Cristian Corinthias-Palmeiras derbisindeki performansından daha iyi bir performans sergiledi. Ancak Arda’nın sahada gezindiğin herkes gördü. Arda, Cristian’ın yanından bile geçemedi” dedi.
Referans URL