Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Küfürbaz Ayhan
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dün akşam oynanan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. - Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında sarı - kırmızılı futbolcu Ayhan Akman'ın sürekli küfür etmesi tepki çekti.

[Resim: B_1168_ayhan%20antrenman1%20b.jpg]

Bordo - mavili futbolcular, Ayhan'ın maç içerisinde küfür ettiğini belirterek, "Yüksek tempoda oynanan maçlar içerisinde zaman zaman bu tür şeyler yaşanır. Ancak Ayhan dozu aştı. Yine de kötü niyetli olduğunu düşünmüyoruz" diye konuştular.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yedek kulübesi de olanları doğrulayarak Ayhan'ın küfürlerinin saha kenarından dahi duyulduğunu söyledi.

Sporliga
Konu için teşekkür ederim Yiğit..Çok doğru bir noktayı tespit etmişsin..Ayhan Akman oyun tarzı olarak gelişiyor ancak ahlaki olarak bazen geri gidebiliyor..Onun için büyük bir kulüpte oynadığının bilincinde olup onun gereğini yapması lazım.
Sahada nasıl kavgalara yer yoksa küfürlere de yer yok . Kavgaların fitilini ateşleyen o ilk kıvılcımlar da bu küfürlerden kaynaklanıyor zaten . Sporcular Atamız'ın da dediği gibi zeki , çevik ve ahlaklı olmalı . Hakemlerde bu tür konularda hassas davranmalı . Sarı kartını bir tehdit olarak kullanırsa küfürlerde bir azalma görülebilir .
Referans URL