Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Materazzi: "Fenerbahçeliyim"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Interli Marco Materazzi, Fatih Terim'in hala bir imparator olduğunu söyledi.

[Resim: 26390.jpg]

Inter'in tecrübeli defans oyuncusu Marco Materazzi, Fatih Terim'e övgüler yağdırırken, onun her zaman bir imparator olduğunu söyledi.

Milliyet'e konuşan başarılı savunma oyuncusu, "Terim, Türkiye ile son maçına çıktı. Ben onu çok severim, benim tarzıma bir hayli yakın bir hocadır. Kendine güveni sağlam ve hırslı biri" dedi.

Terim'in Türkiye'yi Dünya Kupası'na taşıyamadığını hatırlayan Materazzi, "Ben çok üzüldüm. Ama Terim, harcanmaması gereken bir teknik direktör. O her zaman imparatordur. Adı İtalya'da bile anılıyor. Fiorentina'da çok başarılıydı, ama Milan'da aynı başarıyı yakalayamadı. Terim, İtalya ve ya Avrupa'nın büyük liglerinde bir takım çalıştırabilir" diye konuştu.

Türkiye'den hiç ciddi teklif almadığını belirten tecrübeli oyuncu, "Bu yıl Türkiye'de Fenerbahçe'yi tutuyorum. Yıllarca Galatasaray'ı destekledim, ama artık gönlüm Sarı Laciverliler'den yana, bunun sebebi Fenerbahçe'de oynayan arkadaşım Andre Santos, Cimbomlular bana kızmasın bu yüzden. O çok iyi bir insandır, kendisini çok severim, hem arkadaşlık hem de futbolcu olarak Fenerbahçe'ye çok şey katar" diye konuştu.
Referans URL