Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lugano'ya yol gözüktü!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Uruguay'ın Dünya Kupası'na katılabilmek için play off oynamak zorunda kalmasıyla Lugano'nun Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında forma giymeme ihtimali doğdu.

[Resim: 29839.jpg]

Arjantin'e sahasında oynadığı maçta 1-0 mağlup olan Uruguay, Dünya Kupası'na direkt olarak katılma şansını kaçırmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre 14-18 Kasım tarihleri arasında Kosta Rika ile Dünya Kupası'na katılabilmek için play off oynayacak olan Uruguay'da kaptan Lugano 22 Kasım'da oynanacak Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında forma giymeyebilir.

Türkiye saatine göre 19 Kasım'a sarkacak olan maçta Kosta Rika'ya karşı forma giymesi beklenen Lugano'nun en erken 20 Kasım akşamı İstanbul'a ulaşması söz konusu.

Bu hafta Gaziantepspor maçında da böyle bir durum yaşandığı için Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Daum, Lugano ve Andre Santos'u oynatmamayı planlamıştı. Bakalım Alman hoca derbide yorgun da olsa Lugano'ya forma şansı verecek mi?
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbi havasını kızdırıp Lugano'yu oyundan attırmayı planlayabilirdi . Bu açıdan iyi olmuş . Yabancı kısıtlamasında da bir rahatlık olacaktır . Önder de son zamanlarda gayet iyi ...
Referans URL