Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir cambaz bir sihirbaz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sarı-lacivertli ekip, Aykut Kocaman'ın izleyip Daum'un onay verdiği iki süper Brezilyalı için düğmeye bastı. Bu isimlerden biri, İnternacional'da oynayan ve uzaktan adeta 'sihirli' goller atan De Paula; diğeri ise Atletico Mineiro'nun top cambazı, golcü Diego Tardelli.


***

2 bomba birden

Yönetim, Kocaman'ın izleyip Daum'un onay verdiği iki Brezilyalı Paula ve Tardelli için düğmeye bastı.

Devre arası için gizli bir transfer hareketliliğinin yaşandığı Fenerbahçe'de, iki bomba isim daha gündemde. Kanarya, Brezilya'nın İnternacional takımının orta saha oyuncusu Giuliano Victor de Paula ile Atletico Mineiro'nun ünlü golcüsü Diego Tardelli için atağa kalktı. Her iki futbolcuyu da sportif direktör Aykut Kocaman izlemiş ve haklarında olumlu
rapor vermişti. Tardelli, 2007'de de gündeme gelmiş ancak transferi olmamıştı.

2008 yılının 'en iyisi'
19 yaşında, 1.72 boyundaki Paula, hücuma dönük oynuyor, Brezilya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyiyor ve 'geleceğin starı' gösteriliyor. 2008'de 'yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu' seçilen Paulo, bu sezon 20 maçta 3 gol, 7 asistle oynadı. Brezilya Milli Takımı oyuncusu 24 yaşında ve 1.79 boyundaki Tardelli'nin ise ligde 14 golü, 6 asisti var. F.Bahçe'nin, bonservisleri 7-8 milyon civarında olan iki oyuncunun kulüpleriyle birçok konuda anlaşma sağladığı belirtiliyor.
Diego Tardelli tanıdığm ve çok beğendiğim bir futbolcu harika transfer olur.Ah bide Lulinhayı kadromuza katsak.
Ortasahaya transfer gerektiğini düşünmüyorum .. Sol kanada , forvete ve kalemize transferler yapmalıyız .
Referans URL