Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Deivid'den erken derbi tahmini
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile ligin 10. haftasında oynayacakları maçla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu: Golleri kimler atar bilemem ama derbiyi 3-0 kazanırız

[Resim: gp_560087.jpg]

Ezeli rakipleriyle aralarındaki puan farkını açtıkları için mutlu olduklarını belirten Deivid, “Ama bunu önemsemeyip farkın daha da açılması için çalışmalıyız. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşılaşması için tahminim, 3-0 biz kazanırız. Ama golleri kimin atacağını bilmiyorum. Ben oynarsam, ben atarım” dedi. Yıldız oyuncu, attığı goller sonrasında yaptığı danslarla ilgili olarak da “Yengeç dansı çok tutulmuştu ama biraz eskidi. Çevremden farklı danslar yapmam konusunda baskı alıyorum. Bu nedenle derbide oynayıp gol atarsam sürprizlerim olacak” diye konuştu.

BENİ DAUM OYNATMIYOR

Daum ve Aragones’in de değerlendirmesini yapan Deivid, “Daum’la çok iyi bir çıkış yakaladık. Aragones kendisini kanıtlamış bir hoca idi ama Türkiye’ye uyum sağlayamadı. Daum ise Türkiye’yi çok iyi tanıyor” ifadesini kullandı. Brezilyalı oyuncu, bu sezon takımda yer alamamasıyla ilgili olarak ise “Bu sezon forma giyemememin sebebi ayağımdaki platinler değil, hocanın tercihi. Ona da saygı duymak gerekir” açıklamasını yaptı.
Konu içeriği ve bağlığı düzeltilmiştir.
Referans URL