Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Carlos: "Aralık'ta ayrılmaya karar verdim"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçe'nin Brezilyalı solbeki, Aralık ayında Türkiye'den ayrılacağını açıkladı. Carlos, kariyerini Brezilya'da sürdürmek istiyor. Dünyaca ünlü solbek, eski takımı Real Madrid'e göz kırpmayı da unutmadı.

[Resim: Roberto_Carlos_465646a.jpg]

Ve Roberto Carlos ilk kez çok net açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Aralıkayında kesin olarak Fenerbahçe'den ayrılıyor. Daum'un kalmasını istediği Carlos, kariyerini Brezilya'da sürdürmek niyetinde

36 yaşındaki futbolcu, İspanya'da yayınlanan AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki 3. sezonum. Ancak, Aralık ayında ayrılmaya karar verdim. Brezilya'ya dönerek oradaki bir takımda oynayacağım" dedi.

"Real'de bedavaya oynarım"

Carlos, öte yandan, eski takımı Real Madrid'e de göz kırpmayı unutmadı. İspanyol devine geri dönme fikrine de sıcak baktığını açıklayan tecrübeli futbolcu, "Madrid'de Ocak'tan Haziran'a kadar bedavaya oynamak isterdim. Benim için iyi olurdu. Madrid'de harika yıllar geçirdim, her şeyi kazandım. Orayı evim gibi kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

İspanyol deviyle 584 maça çıkan Carlos, sol bek mevkiinde oynamasına rağmen 71 gole imza atmıştı. Görünen o ki, Carlos Real Madrid formasına doyamamış ve başkent ekibinde tekrar boy göstermek istiyor.

Carlos, açıklamalarına, "Real Madrid'e dönmek benim için çok önemli. Oyunculuğun yanı sıra, eğer mümkünse orada gençlere bilgilerimi aktarabilecek bir pozisyonda çalışmak da isterim" sözleriyle son verdi.
Bu sene Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. muhtemeln şampiyon olur . 3 yıl üst üste sözünü tutmak isteyen Aziz Başkan da takımın gücüne güç katmak isteyecektir .

Seneye Fenerbahçe'den ayrılacak olan yabancı futbolcular %90 ihtimalle :

R.Carlos

Deivid de Souza

Daniel Güiza

3 yabancı eksildikten sonra klübün kasasına gelen para ve Şampiyonlar ligi misyonuyla 3 veya 2 yıldız alınacak . Bundan adım gibi eminim . Fakat Daum yıldız yerine Brezilya'dan oyuncu tercih edebilir . Bunu da düşünerek 1 yıldız garanti diyorum . O da öyle bir yıldız olur ki yer yerinden oynar ... Ve muhtemelen bonservis bedeli en az 10 milyon Euro olur .
Deived gitmemeli bence öyle bir cevheri bidaha bulamayız ama gelen teknik direktör Deivedin değerini bilemiyor malesef.Bir tek Zico bildi.
Carlos gidince Santos beke gecsin.Onun yerinde Ozer oynasin.

Su Guiza gitsin.Onun yerine de keske Dzeko gelse.
Dzekoyu almak kolay değil öyle.
Biliyorum.Bende zaten keske dedim. Gülümseme Insallah onu aliriz.
Geçen haftaki Gençlerbirliği maçını izleyenler bilir . Son dakikalarda Alex - Özer - Semih resmen döktürdü . Onları izlemekten çok büyük zevk aldım . Müthiş uyumlulardı .. Diğer taraftan Santos formunu yakaladığı takdirde bu takım uçar .. Üstelik Kazım gibi bir futbolcumuz da var . Hatta Uğur Boral da .. Valla bu kadro ile gurur duyuyorum Gülümseme

.. Oyuna girenlere bir bakın ..

Carlos ...

Özer ...

Semih ...

E bundan iyisi can sağlığı Gülümseme (Kazım tribündeydi)
Sayfalar: 1 2
Referans URL