Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Valencia Zigiç'i verip Güiza'yı almak istiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: fft17_mf392445.Jpeg]

Fenerbahçe’ye daha önce de İspanyol santrfor için “Zigiç takası” öneren Valencia’nın yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Valencia’nın bu konuda kulübe mesaj yolladığı bildirildi İspanyol kulübü Valencia’nın, Daniel Güiza’yı ara transferde almak için yeniden harekete geçtiği öğrenildi.

Fenerbahçeli futbolcuyla telefonla görüştüğü ve “Yıllık 3.5 milyon euronun altına gelirim” yanıtı aldığı ileri sürülen Valencia’nın, Sırp golcüsü Zigiç ile takas önerecekleri, üstüne para konusunda da masaya oturmaya hazır olduklarını bildirdikleri iddia edildi.

Valencia’da, David Villa’nın satılamaması yüzünden fazla forma şansı bulamayan ve 5 maçta 3 gol atan Nikola Zigiç’in, “Gider misin?” sorusuna “Yılda 1.5 milyon euro alıyorum. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bunun üzerinde verirse, giderim” dediği bildirildi. Sarı-lacivertli kulüp iki sezon önce Sırp golcüyü transfer etmek istemişti.

Güiza da, yaz aylarında Deportes gazetesine verdiği demeçte, Valencia formasını giymeyi çok arzuladığını açıklamıştı.
Çok gereksiz olur . Bu adam şimdi Semih'ten iyi mi ? Birde yabancı kontenjanını boşuna işgal edecek . Fenerbahçenin Semih'i ilk 11'de oynatıp , yedek forvet olarakta Brezilya gibi ülkelerden yetenekli bir genç bulmalı ..
Bence iyi bir transfer olur . Fenerbahçe'nin uzun boylu bir pivot santrafora ihtiyacı var . Zigic de iyi futbolcu . Ben severim . Böylece hem top ileride kalacak hem de duran toplar çok büyük bir önem kazanacaktır . 202 cm boyunda olan Zigic de bunu çok iyi yapar . Güiza gibi koşmaktansa ileride top tutar . Belki böylece Semih de yedek kalmaktan kurtulabilir . Çünkü günümüz futbolunda forvet hattında bir uzun bir kısa forvet yer alırsa son derece etkili olur . Bunları besleyen Alex ve Emre de sürekli takımı gol pozisyonuna sokar . Gol yollarında da sıkıntı büyük oranda azalmış olur .
Güzel olur ,bence yeterli değil ama Güizadan iyidir.Yeterki bu Güiza gisin takımdan.Zigic ise Semihle iyi ikili oluşturabilir.Wolfun dediği gibi bir uzun bir kısa gol yolalrında etkiyi arttırır.Ayrıca ben uzun forvetlerin hep iyi olduğu tanısına varmışımdır.
Zigic zaten kariyeri boyunca hep golcü forvet özelliğini taşımıştır . Fakat Valencia'da durgunlaştı . Tabi Villa'nın yerini alamaz .. Orada tutunamadı sadece . Yoksa diğer klüplerde gayet iyi işler çıkarmış bir isim . Kendi ülkesinin de en iyi oyuncusu denebilir ... Eğer bu transfer gerçekleşirse Semih-Zigic oynar . Yedekde de Sercan Yıldırım bekler Göz Kırpma Gülümseme

Ama yok .. Sonradan aklıma geldi . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. başka bir forvet aldı . 190 boyunda . İsmi aklımda değil şuan . Yani Sercan'ı almazlar artık ...
Mehmet Batdal'i aldi Fener.

Onu demek istiyorsun?
Referans URL