Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Turkcell Süper Lig 8.Hafta : | Ankaragücü - Galatasaray
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Biz yöneticilerde artık içimize ata ata sıkıldık , 1-2 kere böyle şeyler dersek birşey olmaz Tongue Bir yandanda bu mağlubiyet Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için yararlı oldu denilebilir . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçlarına daha ciddi şekilde çıkacaklardır ..
Bildiğimiz doğrudan şaşmamak en iyisiBig Grin
(10-04-2009 07:19 PM)IIFeRNaNDoII Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Galatasarayın bundan önceki maçları şansıyla kazandığı bir gerçekti .. Bugün şans yanlarında değildi .

Aynen katılıyorum ...
Eger Fener Genclerbirligi macini alirsa 5 puan fark olucak.Bu da Fener icin cok guzel olacak.

Hincal Uluc zamaninda demisti.Rijkaart daha asil tokadi yemedi diye.Gs demisti sansla kazaniyor.Acaba dogrumu?
Hıncal Uluçun 1 sözüne inanmam ,her sene saçma sapan konuşup , üste çıkmaya çalışan bir adamdır kendisi.
(10-04-2009 07:55 PM)CescFabregas Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Hıncal Uluçun 1 sözüne inanmam ,her sene saçma sapan konuşup , üste çıkmaya çalışan bir adamdır kendisi.

Kendisi sadece spor değil ayrıca siyaset , güncel ve hatta ekonomi konuşan birisidir..Spor'da ise benim kale almadığım birisidir..Çünkü kendini çok üstün görüyor..
Cok sivri dilli bir sahis.Soyle aha Hincal iyi bir yorum yazmis diyebilicegimiz yorumlari pek gorulmemistir.Sadece gundemde kalmak icin oyle konusuyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL