Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahce'den Flaş Transfer
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
SİNAN BOLAT FENER'DE

[Resim: 2009_05_22_Sinan_Bolat.JPG]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. uzun süredir peşinde koştuğu gurbetçi yıldızı sonunda rakiplerinin elinden kaptı
3 Eylül 1988 Kayseri doğumlu olan Bolat Standart Liege takımında forma giyiyor.
Geçtiğimiz sezon Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan bir ara Trabzonspor’unda ısrarla istediği Bolat’ın transferini iş bitirici yönetim kurulu üyemiz Nihat Özdemir bitirdi.
Daum’un ısrarla yedek kaleciye ihtiyacım var demesi üzerine yönetim büyük gizlilik içinde yürüttüğü bu transferi geçen hafta içinde bitirdi.
Ocak ayında resmi sözleme imzalamak için Türkiye’ye gelecek olan milli kaleci için Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 2 milyon euro bonservis bedeli öderken, futbolcu ise 5 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 900 bin euro para alacak.

Kaynak: AA
Süper transfer.
Şuan şoktayım Üzgün Haber gerçek mi acaba ?
Anadolu Ajansı kaynak verilmiş..Buda demek oluyor ki doğru bir haber...Ancak kulüpten henüz bir resmi açıklama yapılmadı.
Wikipedia da Sinan Bolat'ı Fenerbahçe'de gösteriyor .

Resmi açıklamalar yapılmadan birşey söylemek yanlış olur ama gerçekten süper bir transfer oldu bu .
transfermarkt'den degerine baktim.21 yasinda 2.200.000.

Iyi transfer oldu.
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için süper bir transfer oldu..Geçen sene takımına şampiyonluğu getirmek ile ün alan Türk kaleci Sinan Bolat...
Sayfalar: 1 2
Referans URL