Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rijkaard ruh çağırdı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
1-1'lik Sturm Graz beraberliği sonrası futbolcularıyla toplantı yapan Hollandalı hoca, '3 hafta önceki takım ruhunu sahada görmek istiyorum. Disiplinden uzaklaşmayın ve sürekli yardımlaşın ' dedi.


[Resim: fft1mm731275.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Frank Rijkaard, takımda son haftalarda gözlenen düşüşü durdurmak amacıyla futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Henüz kaybedilmiş bir şey olmadan olaya el koyan Hollandalı hoca, “Nerede o üç hafta önceki ruhunuz, nerede bugünkü durumunuz! Tamam, galip gelecek pozisyonları yine buluyoruz belki, ama iş yardımlaşma ve disiplin konusuna gelince bir bezginlik, bir gevşeme görüyorum. Futbol bir takım oyunuysa, hücumu da, savunmayı da 11 kişi birlikte yapmalıyız. Bir anlık konsantrasyon eksikliğinin nelere mâl olabileceğini hepiniz defalarca yaşamışsınızdır. Bir yola çıktık, belirli hedeflerimiz var, ama en önemlisi takım olabilmek. Yeniden eski havamızı bulmalıyız. Bunun için antrenmanlarda daha çok çalışmalıyız, sahada da futbol anlayışımızdan kopmamalıyız” görüşünü dile getirdi.

Topal’ın yerine Sarp
Frank Rijkaard’ın, Sturm Graz maçının 11’ini, bir farkla yarın Ankaragücü karşısına da sürmesi bekleniyor. O farkın adı da, Mehmet Topal’ın yerine Mustafa Sarp! Ünlü hoca, bir aksilik olmadığı takdirde Leo Franco-Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta-Mustafa, Ayhan-Keita, Elano, Arda-Baros’tan oluşan kadro ile Başkent’te 3 puan arayacak.
Referans URL