Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım: "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'ne konuşan başkan, şampiyonluk yolunda en şanslı ekibin kendileri olduğunu belirtti.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şu ana kadar gösterilen performansa bakıldığında, şampiyonluk yolunda en çok umut veren takımın kendileri olduğunu söyledi.

Kulübün resmi yayın organı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'nde yayınlanan Ekim ayı yazısında futbol takımının durumuna değinen Yıldırım, mücadele ettikleri tüm kulvarlarda başarıyı hedeflediklerinin altını çizdi.

Sarı lacivertli kulübün başkanı, "Şu ana kadar oynadığımız futbol, gelecek için de bize birtakım ipuçları vermektedir. Sahada mücadele eden takım oluşturma isteğimizin, sahadan kötü sonuçla ayrıldığımız durumlarda bile yerine gelmiş olduğunu görmek bizi umutlandırıyor. Kaliteli oyunculardan oluşan kadromuzun, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini görüyoruz. Bu sene, şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir" diye konuştu.

"Gereği yapılsın"

Beko Basketbol Ligi finalinde yenildikleri Efes Pilsen serisinde, Kerem Gönlüm'de doping maddesi bulunmasına da değinen Yıldırım, "Biz bu konuyu, kanıtlarıyla birlikte kamuoyuna sunduk. Hem Türkiye Basketbol Federasyonu, hem Efes Pilsen kulübünün, hem de spor kamuoyunun gereğini yapmasını bekliyoruz" dedi.
Referans URL